'JA NISAM IGRAČKA'

Zbog čega je nesigurna ova prsata ljepotica?

09.08.2013 u 10:15

Bionic
Reading

Američka ljepotica Kate Upton ispričala je kako se nakon svoje prve naslovnice za Sports Illustrated osjećala poput igračke te otkrila zašto na prstu ima malu tetovažu križa

Njezina prva naslovnica za Sports Illustrated izazvala je dosta kontroverzi, a mnogi kritičari opisali su je kao 'previše raskošnu i previše blond' ljepoticu. Kate Upton u razgovoru za Elle  progovorila je o bolnom razdoblju nakon što je zasjala na seksi naslovnici rekavši kako se osjećala kao da je svi tretiraju kao igračku.

'Nakon moje prve naslovnice Sports Illustrateda osjećala sam se grozno dobrih mjesec dana. Svaki muškarac kojeg sam upoznala bio je ili u braku ili se trebao vjenčati, a ja sam se osjećala poput njihovog poklona na momačkoj večer', izjavila je Kate.

'Ja nisam igračka, ja sam odrasla žena. Ne postojim da biste me iskoristili.'

Kate je sada u labavoj vezi sa stručnim suradnikom američkog showa 'Ples sa zvijezdama' Maksimom Chmerkovskim budući da zbog gustog rasporeda nema vremena za ozbiljnu vezu.

'Nikada nisam imala ozbiljnu vezu u industriji. Samo se zabavljam. Jako sam sad zauzeta i veze mi nisu prioritet.'

Američka ljepotica objasnila je i što znači malena tetovaža križa na unutarnjem dijelu prsta.

'Bila sam na snimanju i nosila sam ogrlicu s križem koju mi je darovala mama. Netko se našalio rekavši: 'Zašto nosiš križ? Kao da si ti religiozna!' I onda su mi skinuli ogrlicu i odnijeli je. Taj me incident uzrujao, ali sam shvatila kako želim da križ bude uz mene cijelo vrijeme', prenosi MailOnline.