donacija

Završena Tommyjeva velika humanitarna akcija 'Budi prijatelj djece'

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

U akciji postignut velik uspjeh, osigurana donacija u iznosu od 253.129 kuna

Nakon 8 tjedana koliko je trajala akcija, Tommyjevi vjerni kupci i svi ljudi dobre volje koji su se uključili u ovu humanitarnu akciju, svojom su kupnjom posebno označenih proizvoda, koji su u akciji bili nominirani za različiti donacijski iznos od 10 kn ili 1 kn, osigurali kod tvrtke Tommy ukupni iznos donacije od čak 253.129 kuna namijenjenih obnovi i preuređenju Klinike za dječje bolesti KBC Split.

Zahvaljujemo se na plemenitosti svih naših kupaca, zahvaljujemo se brojnim sportskim klubovima i Sportskim igrama mladih koji su dali podršku ovoj akciji, te svim medijima koji su pratili te poslovnim partnerima koji su sudjelovali u ovoj specifičnoj humanitarnoj akciji.

Zahvaljujemo se posebno i Klinici za dječje bolesti KBC Split na suradnji i potpori koju su dali ovom projektu.

Na kraju ono što je najvrijednije, na djelu se pokazalo da se udružujući zajedničke snage tvrtke Tommy, naših kupaca i sugrađana u jednu zajedničku humanitarnu priču, može napraviti mnogo za potrebe i zdravstvenu sigurnost najosjetljivijih društvenih kategorija.

Ovo je bila već druga humanitarna akcija koju smo organizirali a u obje akcije je prikupljeno i donirano preko 570.000 kuna Klinici za dječje bolesti KBC Split.

Raduje nas što je ovom našom akcijom prikupljen ovako značajan iznos donacije, a posebno nas veseli velik broj sudionika u akciji kao dokaz da smo uspjeli senzibilizirati javnost i pokrenuti konkretne projekte za obnovu Klinike za dječje bolesti KBC Split.

Vjerujemo da ćemo sa ovim novim značajnim iznosom dodatno potaknuti prijeko potrebnu obnovu i preuređenje Klinike za dječje bolesti KBC Split na radost svih korisnika, a posebno djece i njihovih roditelja.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!