TOP MODEL GEMMA WARD

Zavoljela obline i rekla 'ne' modi

09.11.2009 u 10:36

Bionic
Reading

Supermodel Gemma Ward objavila je da se neće vratiti manekenskoj karijeri nakon što su se mediji raspisali da se 'popunila'

Model Gemma Ward odlučila je da se više neće vraćati na modne piste. Šuškalo se da se povukla iz mode još lani, nakon smrti dečka, a sada su se najveće modne web stranice raspisale o njezinim novim oblinama. Naime, na njujorškoj proslavi 22. rođendana pojavila se zdrava i seksi i s kojim gramom više, a to je izazvalo različite reakcije, od pozitivnih do ozbiljnih kritika.

Glasnogovornik modne agencije za koju je Ward radila rekao je australskom listu The Sunday Telegraph: 'Gemma se nije obvezala vratiti manekenstvu i zasad nema naznaka da o tome uopće razmišlja.'

Fotografi su na proslavi, osim Gemmom, bili privučeni i njezinom prijateljicom Jessicom Gomes, koja se nedavno pojavila u kupaćem kostimu za Sports Illustrated.

Gemmu su nesumnjivo pogodili napadi na račun njezine punije figure. Modeli, nakon duge ere 'hodajućih kostura' na pistama, sve češće istupaju u medijima sa zapanjujućim pričama o gladovanju kako bi mršavom figurom zadovoljili kriterije modnih agencija za koje rade. Čini se da je mnogima to dozlogrdilo, kao što je Crystal Renn nedavno priznala: 'Jedva sam stajala na nogama od izgladnjelosti, a od mene su tražili da još malo smršavim.' Manekenka je nakon toga otišla u agenciju koja angažira punije modele.