'MagIJA'

Zavodljiva Severina ponovno podiže temperaturu u seksi izdanju

27.07.2018 u 15:38

Bionic
Reading

Nakon uspješne suradnje na pjesmi 'Otrove', koja broji čak preko 72 milijuna YouTube pregleda, Severina i Jala Brat najavljuju novu zajedničku pjesmu 'Magija' za koju je lijepa Splićanka snimila vrući spot

Popularna glazbenica u spotu se pojavljuje u nekoliko smjelih izdanja koja će, ni ne sumnjamo, izazvati oduševljenje Severinih obožavatelja. U jednoj od scena Seve se pojavljuje u seksi mrežastim čarapama i crnoj baletnoj suknjici, a ovo zavodljivo izdanje je upotpunila trendi remenom korzetom i bijelim sandalama s remenčićima.

Kako je najavljeno, premijera videospota 'Magija' bit će u ponedjeljak, 30. srpnja, točno u podne na Severininoj Facebook stranici.

  • +11
Severina snimila spot 'Magija' Izvor: Promo fotografije / Autor: Jelena Balić

Glazbu i tekst potpisuju Jala Brat i Buba Corelli, dok režiju i koreografiju za videospot potpisuje Anže Škrube, koreograf Severinine turneje 'Dobrodošao u klub'.

  • +8
Severina Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Jelena Balić

Za potrebe spota koji sjajno spaja dance i fashion segment, Anže je okupio vrhunski međunarodni tim plesača, koji su plesali s najvećim imenima svjetske scene.

Premijerna izvedba 'Magije' uživo održat će se u Šibeniku, na Hype Beats Music Festivalu, na kojem Severina nastupa 7. kolovoza.