NOVITETI IZ L'OCCITANEA

Zavodljiva moć božura pretočena u mirisnu kozmetiku

23.04.2010 u 17:36

Bionic
Reading

Simbol ženske ljepote i ženstvenosti, koji svojim bojama i mirisom uljepšava svako proljeće, L’Occitane je pretočio u elegantnu toaletnu vodicu, mirisne proizvode za njegu tijela i, po prvi put, prirodnu dekorativnu kozmetiku

Rumenilo

Mediteranska legenda priča o lijepoj nimfi Paeoni, koja je svojom ljepotom privlačila veliku pažnju muških bogova. U želji da ukloni svoju suparnicu, ljubomorna božica pretvorila ju je u cvijet s tisuću latica - božur. Od tada, ovaj simbol ženske ljepote i ženstvenosti svojim bojama i mirisom uljepšava svako proljeće.

Kako bi otkrio sve tajne ovog predivnog cvijeta, L’Occitane se odlučio za suradnju s međunarodno priznatim francuskim uzgajivačem – gospodinom Jean-Lucom Rivièreom, strasnim ljubiteljem božura, čija je obitelj već 160 godina predana uzgoju ovog cvijeta.

Božuri obitelji Rivière su svojim iznimno zavodljivim bojama inspirirali kolekciju dekorativne kozmetike s osvježavajućim nijansama koje predstavljaju različite vrste božura, po kojima su dobili i imena.

U bogatom izboru cvjetnih mirisa ističe se ovaj veličanstveni cvijet koji donosi svježinu i svojim mirisom opisuje profinjenost božura. Kolekcija proizvoda za njegu tijela sadrži izabrane formule koje kožu čine mirisnom i neodoljivo mekom.
Mirisi i proizvodi dekorativne kozmetike obogaćeni su s ekstraktom božura dobivenog iz uzgoja obitelji Rivière.

Mirisna kolekcija - BOŽUR

Ime kolekcije odaje počast istinitoj priči o božuru. Latinsko ime cvijeta i botaničko ime vrste je Paeonia.

L'Occitanova kolekcija mirisa bogatija je za toaletnu vodicu veličanstvenog cvijeta božura mirisa. U toaletnu vodicu Božur utkana je sva punina božura u bogatom cvjetnom mirisu koji zrači svježinom. U ponudi je i toaletna vodica u obliku roll-ona, raskošna bočica s kuglicom koja je savršena za mirisne dodire tijekom cijelog dana. Kolekcija proizvoda za njegu tijela sadrži izabrane formule koje kožu čine mirisnom i neodoljivo mekom. L'Occitane krema za tuširanje obogaćena je karite maslacem i ekstraktom božura.

Tekuće sjajilo za usne

Uljepšavajuće mlijeko za tijelo obogaćeno uljem grožđa i karite maslacem hidratizira i omekšava kožu nakon tuširanja. Toaletni sapun cvjeta tijekom cijele godine nježno čisti kožu ostavljajući je blago namirisanom. Uljepšavajući puder za tijelo Božur je iznimno fin i lak uljepšavajući puder, oblikovan od sastojaka prirodnog porijekla, obavija tijelo nježnim i blistavim sjajem.

Božuri obitelji Rivière su svojim iznimno zavodljivim bojama inspirirali kolekciju dekorativne kozmetike s osvježavajućim nijansama koje predstavljaju različite vrste božura, po kojima su dobili i imena. Svojom iznimno lijepo oblikovanom ambalažom koje su inspirirane vrećicama sa sjemenjem. Svi proizvodi iz kolekcije sadrže poseban prirodni ekstrakt božura s omekšavajućim svojstvima.

L'Occitan odsad nudi i nove proizvode: svjetlucavi puder za ujednačenu put, uljepšavajući puder za zdravi sjaj, čarobne nijanse rumenila za obraze, tekući ruž za obraze i usne, dvobojna sjenila za oči, ruževe za usne, tekuća sjajila i bogati balzam za usne.