SVI JE ŽELE

Zavodljiva haljina koja naglašava obline najveći je ovosezonski hit, a izgleda puno skuplje nego što jest

08.03.2022 u 14:53

Bionic
Reading

Haljina s potpisom i Hrvaticama dragog španjolskog brenda Mango bit će bez sumnje najtraženija ovoga ljeta, a riječ je o kreaciji laskavog kroja koja u prvi plan stavlja figuru

Nakon što smo protekle dvije godine uglavnom provodili u trenirkama ili tajicama, mnogi su se zaželjeli nečeg posve drukčijeg!

Već smo na modnim revijama nedavno održanih Tjedana mode mogli vidjeti kako su se i dizajneri odlučili za modni zaokret koji podrazumijeva izazovnije, ženstvenije krojeve...

'Gole haljine' već su izazivale neviđenu pomutnju na modnim pistama: bilo da se radi o kućama Jacquemus, Coperni ili Nensi Dojaka - poznati brendovi oduševljeni su ovim seksi stilom.

  • +17
Haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Tzv. gole haljine već su rado prigrlile brojne fashionistice. Seksi izrezi, uski krojevi i vrtoglavi prorezi najvažnije su karakteristike ovakvog dizajna. I savršeni su za odvažne zaljubljenice u modu koje se ne boje pokazati malo više kože.

Ukoliko vam se sviđa ovakav stil, Mango je već za ovu sezonu osmislio idealan komad, a cijena je posve prihvatljiva samo 70 eura (odnosno oko 530 kuna).

Ako volite crnu boju i ženstveni stil odijevanja, nećete pogriješiti ako se odlučite za Mangovu haljinu kojoj svi predviđaju veliku popularnost u toplijim mjesecima. Riječ je o lepršavoj haljini s potpisom popularnog španjolskog brenda poznatog po pristupačnim cijenama i trendi dizajnu čije komade rado nose i mnoge poznate trendseterice poput kraljice Letizije i njezinih kćeri, ali i Katie Holmes, Grece Ghanem...

Kako je nositi?

STREET STYLE

Šarenilo s ulica Pariza vječito je modno nadahnuće, a trendseterice su svojim stajlinzima poslale podršku Ukrajincima

Pogledaj galeriju

Ova haljina je toliko izazovna da je sama po sebi dovoljno upečatljiva i ne trebaju joj nikakvi posebni modni dodaci.

Zato je najbolje odlučiti se za diskretne naušnice, jednostavne cipele poput stilettica ili sandala s remenčićima i moćne torbice.