NIKAD LJEPŠA

Nina Badrić za ovu je objavu dobila samo pregršt komplimenata

08.03.2022 u 09:44

Bionic
Reading

Pjevačica Nina Badrić aktivna je na društvenim mrežama gdje ima veliki broj pratitelja, a za najnoviju je objavu dobila samo pozitivne komentare

Lijepa Zagrepčanka koja je nedavno održala uspješan koncert u Sarajevu gdje je oduševila publiku svojim nezaboravnim hitovima te zablistala u elegantnoj crvenoj haljini, ponovno je zadivila svojom bezvremenskom ljepotom.

Brineta koja u posljednje vrijeme naprosto blista, brojne je obožavatelje očarala izdanjem za koji je dobila samo pregršt pohvala i lajkova.

Jedna od naših najuspješnih glazbenica, redovito plijeni poglede svojim ženstvenim stilom, ali i ljepotom.

  • +11
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Antonio Balic / CROPIX

Za svoju je najnoviju objavu na Instagramu dobila samo niz pohvala te je u kratkom roku skupila više od nekoliko tisuća lajkova.

Nenametljiv make up koji je u prvi plan istaknuo oči i besprijekoran ten, pjevačica je zaokružila kosom stiliziranom u blage valove, a komplimenti su se samo nizali.

Nina je uz objavu napisala i stihove: 'To sto imaš danas čvrsto zagrli, možda već sutra ćeš to izgubiti, nestat će skupa s kišnim kapima kao pijesak među prstima, zato svoje srce uvijek slušaj ti'.

Obožavatelji su joj uzvratili lijepim riječima: 'Prelijepa Nina', 'Kraljica', 'Dama, pjevačica i čovjek', 'Beauty, talent and star, 'Kao da si se pomladila'...

Inače, Nina koja nije krila koliko su joj nedostajali koncerti u posljednje dvije godine, trijumfalno se vratila na pozornicu za Valentinovo održavši nezaboravan koncert u rasprodanom zagrebačkom Lisinskom gdje nije manjkalo poznatih. Ivana Vrdoljak Vanna, Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac i Alan Hržica samo su neka od poznatih imena koja su svoja mjesta rezervirala u publici.