EMILY RATAJKOWSKI

Zavodljiva brineta zna kako se nosi ova hit nijansa

10.04.2018 u 22:51

Bionic
Reading

Zgodna Amerikanka Emily Ratajkowski proglašena je modelom godine na dodjeli nagrada Daily Front Row koja se održala u Los Angelesu

Poduzetna Emily koja se bacila i u dizajnerske vode s vlastitom linijom kupaćih kostima voli nositi vedre nijanse poput žute, zelene ili crvene koje komplimentiraju njezinim izražajnim crtama lica i tamnoj kosi.

Atraktivna brineta koje se mnogi sjećaju i po manjoj ulozi u trileru 'Nestala' s Benom Affleckom, pokazala je da se osim ljepotom može pohvaliti i sjajnim osjećajem za modu.

  • +10
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za ovo je događanje odabrala maksi haljinu s velikim dekolteom koji je naglasio njezinu besprijekornu figuru, a odličan stajling upotpunila je zanimljivim naušnicama u pomalo neočekivanoj zelenoj boji.

'Ljepota koju danas definira modna industrija dolazi u različitim bojama, oblicima i veličinama', rekla je Emily prilikom preuzimanja nagrade.

  • +5
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ljepotica je iznenadila mnoge i iznenadnim vjenčanjem nakon samo dva mjeseca veze, a sretnik je Sebastian Bear McLard.

  • +10
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je vjenčanje bilo skromno i mladenka nije ni nosila vjenčanicu već je odjenula žuto Zarino odijelo, par ipak nije štedio na medenom mjesecu u luksuznom resortu u pustinji smještenom u Utahu koji je bio kao iz snova.