LUKSUZ NA MANHATTANU

Zavirite u stan Alicije Keys vrijedan 100 milijuna kuna

20.03.2012 u 08:43

Bionic
Reading

Alica Key i njezin suprug Swizz Beatz prodaju luksuzni stan u New Yorku za gotovo 18 milijuna dolara

Prije dvije godine, Alicia Keys i njezin suprug Swizz Beatz kupili su penthouse u New Yorku, no već su ga dali na prodaju. Svoju su nekretninu 2010. kupili za 12,5 milijuna dolara, a sada ga prodaju – s velikim šansama da tu cijenu iostvare – za 17,95 milijuna dolara. Možda par, koji ima 17-mjesečnog sina Egypta, planira proširiti obitelj, premda mu ovaj dom sigurno pruža dovoljno prostora.

Stan ima pet spavaćih soba, četiri kupaonice, veliku kuhinju, blagovaonicu, prostranu otvorenu terasu, a središnje mjesto dnevne sobe zauzima veliki glasovir na kojem je glazbeni par pisao pjesme.

Keys (31) i Beatz (33,) nisu jedni slavni vlasnici luksuznog stana; u jednom je razdoblju tu živio i pjevač Lenny Kravitz

Beatz je kupio stan u veljači 2010., ubrzo nakon što je Keys zatrudnjela, pa su se zaručili u svibnju te godine, a vjenčali se na Korzici u srpnju.
Egypt je prvo Alicijno dijete i Beatzovo četvrto.

Alicia se nedavno vratila u New York nakon što je na pariškom tjednu mode uočena u prvim redovom nekih od elitnijih revija, uključujući Chanel, Givenchy i Stellu McCartney, piše Daily Mail.