MODERNA ROMANTIKA

Zavirite u prekrasan dom zvijezde 'Uvoda u anatomiju'

27.09.2011 u 07:00

Bionic
Reading

U trendi i skupom području Los Angelesa, Los Felizu, dom su pronašla brojna poznata imena, među njima i crvenokosa zvijezda 'Uvoda u anatomiju' i 'Privatne prakse' Kate Walsh

Lijepa glumica kupila je 2007. prekrasnu vilu za 4,75 milijuna dolara, a ove ju je godine odlučila prodati za pola milijuna dolara manje. Kuću je kupila zajedno sa suprugom, no budući da su se rastali nakon svega 14 mjeseci braka, odlučila je prodati kuću.

Kuća u španjolskom stilu sagrađena je 1928. godine, a kompletno ju je renovirao investitor koji ju je 2006. kupio za 2,9 milijuna dolara. Kuća ima četiri spavaće sobe, prepuna je detalja u mediteranskom stilu poput porculanskih pločica i neizostavnog crvenog krova.

Kako bi kuća bila u skladu s novim trendovima, osim prostranih spavaćih soba, ima i sjajno opremljenu veliku kuhinju. U dnevnom boravku nalazi se kamin i velika francuska vrata koja vode u vrt. Glavna spavaća soba ima dva 'walk in' ormara. U kući se nalaze i soba za zabavu, prostorija za doručkovanje, vinski podrum i teretana. U stražnjem dvorištu nalaze se bazen, kućica uz bazen, roštilj i kuhinja.