INTERIJERI KOJI OSVAJAJU

Zavirite u luksuzno uređene kupaonice slavnih holivudskih zvijezda

07.02.2020 u 14:54

Bionic
Reading

Uz kuhinju, kupaonica se smatra jednom od skupljih investicija pri renoviranju životnog prostora, a osim funkcionalnosti posljednjih godina velika pažnja posvećuje se njihovom dizajnu i izgledu. Izdvojili smo najluksuznije i najljepše kupaonice slavnih koje mogu poslužiti kao odlična inspiracija za uređenje vlastite kupaonice iz snova

Zvijezde s holivudske A-liste nerijetko u svom vlasništvu imaju na desetke nekretnina, a svaka od njih krije pravo bogatstvo. Nakon kupnje nekretnina, većina celebrityja angažira vrhunske stručnjake u svijetu interijera kako bi njihov novi dom, do najsitnijeg detalja, zablistao prema vlastitim željama.

Veliku pozornost tradicionalno posvećuju svakoj prostoriji u domu pa tako i kupaonicama koje se ističu skupocjenim detaljima i nužnim elementima poput sanitarija i pločica.

Uz moderne kade s brojnim značajkama ili tradicionalne modele u duhu rustikalnog stila uređenja, kupaonice slavnih najčešće sadrže i walk-in tuš kabine uz dvostruke lavaboe i drvene elemente s detaljima u mramoru.

  • +21
Kupaonice slavnih Izvor: Profimedia / Autor: Miles Goldstein Real Estate/MEGA / The Mega Agency / Profimedia