NE MOŽE LJEPŠE

Zavirite na bajkovito imanje Kevina Costnera koje se nalazi usred netaknute prirode

03.02.2023 u 08:50

  • +16

Ranč Kevina Costnera u Coloradu

Izvor: Profimedia / Autor: Mason Morse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Holivudski glumac Kevin Costner toliko se saživio sa filmom 'Ples s vukovima', koji mu je donio nevjerojatan uspjeh, ali i zlatne kipiće u ormaru, da je čak i ranč koji je napravio u Coloradu nazvao po liku kojeg je glumio - poručniku Johnu Dunbaru - pa se isti zove baš tako, ranč Dunbar

Mnoge će možda na prvu podsjetiti na selo Djeda Božićnjaka na hladnom i snijegom prekrivenom sjeveru, no riječ je zapravo o luksuznom ranču čiji je vlasnik holivudska zvijezda Kevin Costner.

Ranč Dunbar sastoji se od tri luksuzne nekretnine, a cijeli posjed proteže se na nevjerojatnih 160 hektara i smješten je usred netaknute prirode u zabačenom dijelu Aspena, u državi Colorado. Agenti za nekretnine nazivaju je još i zimskom zemljom čudesa jer u hladne mjesece izgleda uistinu bajkovito.

A kako u toj ljepoti ne bi uživao samo on, ili samo članovi njegove obitelji, Kevin Costner, kojeg trenutno možemo gledati u hit seriji 'Yellowstone', donio je poslovnu odluku - ranč Dunbar mogu iznajmiti svi oni koji si mogu priuštiti i izdvojiti 36 tisuća dolara po noćenju.

IZA SEBE IMA BOGATU KARIJERU

[FOTO] Kevin Costner slavi 68. rođendan: Pogledajte kako se miljenik Hollywooda mijenjao tijekom godina

Pogledaj galeriju

Sam ranč nazvan je po poručniku Johnu Dunbaru, kojeg je Costner utjelovio u svom hitu 'Ples sa vukovima'. Nevjerojatan je i pogled koji se pruža, što na planinu Aspen, što na prekrasno jezero, a nismo sigurni je li tamo ljepše u zimskim ili ljetnim mjesecima kada sve zazeleni.

Na ranču se nalaze glavna kuća, kuća na jezeru i riječna kuća, a oni koji se odluče iznajmiti mogu zaigrati bejzbol, jahati, planinariti ili loviti ribe. Tijekom zime tu je i sanjkanje, kao i privatno klizalište, dok se ljeti na jezeru mogu koristiti daske za veslanje i kajaci.