VLATKA POKOS:

'Zavidim Tatjani Dragović na bebi'

07.10.2014 u 09:27

  • +17

Poznati na završnoj večeri Cro a Portera

Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov

Bionic
Reading

Vlatka Pokos odisala je elegancijom na zadnjoj večeri Schwarzkopf Cro A Portera, a došla je zbog prijatelja Viktora Drage i Matije Vuice

Vlatka Pokos ovoga ljeta uživala je na Pagu, na kojem je snimala spot za svoj davni hit 'Metak'.

Vrijedna studentica i pjevačica izgleda mladoliko i svježe, a za to nisu zaslužni nikakvi tretmani, nego njezino druženje s mladima.


'Obožavam se družiti s jako mladima jer imam istu takvu razinu energije i entuzijazma. U pitanju je majka priroda. Naravno da se žena razlikuje od djevojčice, ali meni je prekrasno to da me prihvaćaju puno mlađi, čak dvadesetak godina mlađi ljudi. To mi je super', kaže Vlatka, priznavši da se 'istopila' kad je čula vijest da je Tatjana Dragović rodila kćer Lucu.

'Ta vijest mi je divna. Od srca čestitam Tatjani! Užasno je volim i znala sam da će roditi Lucu jer sam je nedavno srela. Izgledala mi je kao neki curetak u tenisicama i kariranoj košulji', rekla je Vlatka, komentirajući da je uopće ne čudi to što su Tanja i Goran ostali u dobrim odnosima i nakon razvoda.

'Oni su puno toga prošli zajedno. Očito su na ljudskoj razini, što je prekrasno, ostali dobri prijatelji. To je rijetkost, ali to je lijepo za vidjeti i čuti. S obzirom na to da poznajem Gorana i Tanju, nisam pretjerano iznenađena jer su oboje jako dobri i dragi ljudi u kojima nema malicioznosti. Zavidim joj malo na bebi, ali jako sam sretna zbog nje', rekla je sa smiješkom Vlatka, a pitali smo je i što trenutno radi te putuje li. 

'Trenutno ne, jer jednostavno mi to financije ne dozvoljavaju. Trenutno ulažem u svoje znanje, kao što svi znate, a onda se teška srca moram odreći nekih stvari. Presretna sam što živim u zemlji koju obožavam i doživljaj mi je i svako putovanje unutar nje. Definitivno je moja nova ljubav otok Pag', rekla je Vlatka, otkrivši i da još uvijek ima prosjek ocjena 5,0 na fakultetu.

Vlatka je prokomentirala i skorašnju predsjedničku kampanju.

'Ne volim javno komentirati političare. Ne mogu reći da mi nije drag naš predsjednik iako mu zamjeram neke stvari - zna biti dobar prema ljudima prema kojima to ne bi trebao biti, no nije lako biti u žiži i na takvoj funkciji. Osobno ne poznajem Kolindu Grabar Kitarović, ali je svakako pojava u politici. Odiše nečim kulturnim, staloženim, pozitivnim, a naravno da podržavam žene u politici i svakako ih treba biti više. Ne mislim da nije čvrsta osoba, a njezin blag izgled tu je da zavarava protivnike. Ne bi imala međunarodnu karijeru da nije vrlo pametna i obrazovana te osoba čvrstog karaktera, u to sam sigurna', dodala je Vlatka.