ZAOKRET U STYLINGU

Zašto svi odjednom govore o haljini Ive Šulentić?

11.04.2016 u 14:34

  • +13

Iva Šulentić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro/HRT

Bionic
Reading

Voditeljica Iva Šulentić uspješno vodi i drugu sezonu glazbenog showa The Voice, a iz emisije u emisiju njezini su stylinzi sve ljepši. U posljednjoj, četvrtfinalnoj emisiji Iva je pozornost plijenila uskom bijelom bandage haljinom. Vidjeti pomalo seksi styling, koji je naglasio njezinu zavidno dobru figuru i prirodnu ljepotu, na simpatičnoj voditeljici prava je rijetkost pa ne čudi to što je izazvala veliko zanimanje

Iduću subotu 12 natjecatelja borit će se za prolazak u finale i odabir najljepšeg glasa Hrvatske – The Voice. Uz mentore i njihove timove, ruku podrške natjecateljima uvijek pružaju Iva Šulentić i Ivan Vukušić, a ove subote lijepa je voditeljica zablistala u nesvakidašnjem izdanju.

Iako su glasovi uzbuđenih natjecatelja i njihov nastup uvijek u prvom planu, bijela haljina Ive Šulentić izazvala je veliko zanimanje. Uska bijela haljina talijanske dizajnerice Elisabette Franchi, s detaljima u crnom te istaknutim dekolteom, nije tipičan izbor simpatične voditeljice. Ipak, uvijek nasmijana i dobro raspoložena Iva kaže nam kako je haljina nije sputavala u tome da radi svoj posao kako treba, samo je malo 'skratila korak'.

'To je ideja cijeloga showa, što se garderobe tiče, graditi stylinge svih nas od audicija, kada smo više casual, pa sve do glamuroznog finala', rekla nam je voditeljica. Ivina haljina nije samo nama zapela za oko jer kako doznajemo, nakon održanog showa u The Voice su, osim za natjecatelje, stizali upiti i o njenom odličnom stylingu.

Do sada je, kaže, zadovoljna svakim odabirom i ne bi mogla izdvojiti samo jedan kao najdraži, ali otkriva nam kako bira stylinge: 'Sve je stvar dogovora, dobro se razumijemo i svjesni smo showa nakojem radimo tako da je sve to zajednički posao i promišljanje, uz sugestije profesionalaca. Dobro sam se osjećala u svakoj kombinaciji u ovih 12 emisija, a mislim da je to itekako bitno jer jedino se tako možemo u potpunosti posvetiti onome što radimo, bez razmišljanja o drugim stvarima. Većinu odjeće obukla bih i privatno, zato smo je i odabrali, ali ne za svaki dan, naravno. Tada sam puno opuštenija.'

Za stylinge svih sudionika showa zadužen je stilist i dizajner Boris Banović i to od trenutka kada završe audicije, a ne krije to da rado surađuje s Ivom: 'Pokušavam i stylingom pokazati koliko je Iva daleko od cure iz 'Briljantina', kako je javnost još uvijek uvelike doživljava. Iva je postala prekrasna i zgodna mlada žena te ima jako lijepu figuru, što pokušavam istaknuti i stylingom. Inače se jako decentno odijeva, a i 'Voice' je takvog karaktera - obiteljska emisija u kojoj je sve s mjerom i ukusom. Iva je zgodna i lijepa cura i može puno toga nositi, a njoj pašu te malo strože linije i prikriveni seksipil…'

Iako Iva, poput drugih, ima pravo odbiti komad koji joj se ne sviđa, Boris nam otkriva kako do sada nije bilo potrebe za time jer zajedno odlučuju o svemu.

'Svaki tjedan pretresemo prijedloge jer neke stvari dobro izgledaju u dućanu, no tek kad probaš shvatiš da to nije najbolji odabir…', kaže Banović, dodajući da stylinge prilagođava osobi koja ih nosi.

Stylinzi Ive i Ivana su prilagođeni, a što se tiče odabira haljine u posljednjoj emisiji, Iva je izrazila želju da odjene nešto svjetlije. Tražili smo odgovarajuće haljine i naletjeli na bijelu bandage haljinu s crnim detaljima talijanske modne kuće Elisabette Franchi u stilu Hervea Legera. Bio sam skeptičan, no kad ju je Iva odjenula, izgledala je - vau, potpuno drugačije…', kaže Banović, a do sada ju je odijevao u različite brendove, od Diesela do domaćih dizajnera Hippy Gardena, ali i svog brenda 2B.