SVI GA VOLE

Zašto su svi poludjeli za ovim dečkom

03.02.2014 u 16:11

Bionic
Reading

Nema tinejdžerice koja ne zna tko je Harry Styles, kovrčavi član teen senzacije One Direction. Istražili smo zašto ga svi vole

Mlađahni ljepotan, za kojeg se priča da je osvojio srce Kendall Jenner iz slavnog klana Kardashian-Jenner, proslavio je u subotu, 1. veljače svoj 20. rođendan. Po popularnosti je posve zasjenio druge teen idole. Evo nekoliko razloga zbog kojih su directioneri opsjednuti njime:

1. On je pravi džentlmen! Uvijek je obazriv i uglađen, osobito prema ženskom spolu.

2. Harry ima genijalan smisao za odijevanje. Ne čudi nas da je krajem prošle godine dobio nagradu British Style Award zahvaljujući glasovima publike. Ova nagrada dodjeljuje se osobi koja svojim individualnim smislom za odijevanje na najbolji mogući način prezentira duh Londona, a ujedno je i ambasador glavnog grada Velike Britanije u svijetu kao modne prijestolnice, objasnio je tada žiri. A primijetili smo i da leptir-mašne nosi na kul način. 
 

3. Zbog ljubavi je u stanju učiniti sve. 'Ne bih se bunio ni da mi netko slomi ruku ili da zaradim masnicu zbog djevojke koja mi se sviđa', izjavio je romantični Hazza.

4. Povezan je sa svojom obitelji, a posebno mamom Anne. 'Stalno smo u kontaktu. Pošalje mi SMS ili me nazove', kaže Harryjeva mama Anne Cox.

5. Harryjevu britanskom šarmu i neodoljivu akcentu teško je odoljeti.

6. Ima najkul frizuru na svijetu! Nakon vladavine pattinsonice i bieberice, Harryjeva kuštrava griva jedna je od najtraženijih frizura u britanskim salonima.

7. S dečkima iz One Direction ima prijateljski, gotovo bratski odnos! To se ne može tek tako odglumiti. Vjerujemo da su upravo zbog toga 1D-jevci toliko popularni.

8. Ne boji se biti ono što jest, a njegovo je samopouzdanje privlači poput magneta. Nije čudno što je šarmirao mnoge slavne djevojke poput Taylor Swift, Caroline Flack ili Kendall Jenner

9. Sa svojim bivšim djevojkama ostao je u prijateljskim odnosima. 'Kad sam u vezi, ja sam zbilja odan dečko. Jako se trudim. Sa svim svojim bivšima sam ostao u prijateljskim odnosima nakon prekida', rekao je Styles koji je na glasu kao veliki zavodnik.

10. Slava mu nije udarila u glavu i još mu nije jasno zbog čega je zanimljiv medijima koji ga proglašavaju seks-simbolom: 'Mislim da se nikad neću naviknuti na toliku pozornost. Ma nema šanse da sam ja seks-simbol, definitivno nisam.'