OLIMPIJSKE IGRE

Zašto su izvrijeđane Naomi Campbell i Kate Moss?

13.08.2012 u 10:39

Bionic
Reading

Naomi Campbell i Kate Moss podigle su puno prašine. Naime, mnogi se pitaju je li njima dvjema mjesto na zatvaranju Olimpijskih igara kada obje iza sebe imaju razne afere

Tek nekoliko sati nakon što je stadion na zatvaranju Olimpijskih igara pretvoren u modnu pistu, pojavile su se kritike na račun Naomi Campbell i Kate Moss. Prve reakcije na Twitteru više su nego nepovoljne za te dvije slavne manekenke, piše Daily Mail.

'Zlatnu medalju za bacanje telefona osvojila je Naomi', komentirao je Jojo Mayes. Naime, na snimanju filma 'Prisoner of love' fizički se sukobila s filmskom asistenticom Georgianom Galanis koju je uhvatila za vrat, napala telefonom i udarila je dvaput u rame. Naomi je pozom uhićena i optužena za fizički napad i nanošenje ozljeda. Iako se liječila od agresivnosti, ponovno je napala svoju asistenticu.

Tviteraši ni prema Kate Moss nisu bili blagi. Charles Arthur naglasio je da nekome tko iza sebe ima kokainsku aferu nije mjesto na Olimpijskim igrama.

No Kate Moss je očito uz pomoć droge sama sebi stvorila reklamu i takav marketing da se u svijetu mode nije pitalo zašto ljudi pričaju o njoj, već je bilo dovoljno da se jednostavno priča. Tako je njezina agentica priznala da je uspjela i udvostručiti svoj budžet nakon što je uhvaćena u šmrkanju kokaina.