GLUMICA SA STAVOM

Zašto Nives Ivanković očekuje sudski poziv?

19.09.2012 u 10:31

Bionic
Reading

Splićanka Nives Ivanković osvojila je mnoštvo obožavatelja svojom interpretacijom Seke Odak koja uveseljava svojim mudrostima

Popularna glumica Nives Ivanković priznala je za Story kako je iskusila pravu ljubav.

'Naravno da su mi muškarci katkad slomili srce. Iskusiti patnju znači da ste osjetili i istinsku ljubav, koliko god to okrutno zvučalo', rekla je Nives koja je fascinirana jednim novinarskim pitanjem.

'Najčešće je pitanje kako se osjećate i kako se živi, a napunili ste 45 godina. Stvarno se osjećam kao medicinski fenomen. Još uvijek sam na nogama. A kad je riječ o tome zašto se nisam udala, ne znam. Očekujem sudski poziv da se ispita zašto to još nisam učinila', rekla je Nives i dodala kako se opušta.

'Iako mnogo radim, uvijek uspijevam ranim jutarnjim kupanjem napuniti baterije. Imam sreću što mi je plaža svega nekoliko minuta udaljena od stana. Budući da sam hiperaktivna, bilo koji oblik rada predstavlja mi opuštanje. Pospremanje stana, čeprkanje po dijelu okućnice gdje imam svoj maleni vrt s dvije masline, limunom, smokvom, ružmarinom i malo ruža', dodala je Nives koja obožava putovati, a sljedeća destinacija joj je Moskva.