Dar koji treba svaki muškarac

Zašto ne bismo poklone birali pametno?

21.11.2018 u 16:15

Bionic
Reading

Darivanje je predivan čin kojim pokazujemo osobi koja nam je draga da nam je važna i da smo svjesni njezinih potreba i želja, no odabirom dara otkrivamo i značajan dio sebe

Poklon koji donosimo predstavlja naš cjelokupni imidž, pokazuje način na koji razmišljamo, prioritete na kojima inzistiramo ili poštovanje koje iskazujemo. Pokloniti nekome dar zbog kojeg će se ta osoba osjećati sigurno u sebe, moćno i zadovoljno, jednako je dobar osjećaj kao i primiti takav poklon.

Pametno darivanje (slow gifting) dio je sveprisutnog trenda koji nalaže da biramo darove koji zadovoljavaju dva kriterija: dar mora biti svakodnevno ili često upotrebljiv te mora trajati na duži rok.

Što se tiče darova koji se savršeno uklapaju u koncept pametne kupovine, dobar su primjer brijaći aparati Braun koji spajaju svakodnevnu rutinu njege s dobro poznatom privlačnošću muškaraca prema gadgetima. Za njih se može reći da čin brijanja i održavanja urednog izgleda brade definitivno dovode na viši nivo od dosadašnjih poteza britvicom. Za muškarce koji preferiraju temeljito brijanje, brijaći aparati Braun Series 9, 7 i 5 majstori su preciznosti zahvaljujući inovativnim obilježjima. Oni koji uživaju u njegovanom osjećaju od glave do pete i preciznoj kontroli nad cjelokupnim izgledom, sigurno će zavoljeti neki od uređaja iz Braunove linije za uređivanje dlačica.

Osim što će njegovati svoj besprijekorno obrijani svakodnevni izgled ili, pak, dotjerivati svoju hipstersku bradu, muškarac koji se brije Braun brijaćim uređajem pritom će se i zabaviti jer uređaji koriste pametnu tehnologiju kako bi personalizirali proces brijanja. Aparati iz najnovije linije Braun Series 9,7 i 5 imaju niz značajki kojima se prilagođavaju strukturi brade, za što su zaslužne pametne tehnologije Autosense i SyncroSonic™, kao i pokretljiva glava brijača koja s lakoćom savladava i manje dostupna mjesta. Te precizne tehnologije omogućuju personalizirano temeljito brijanje, a kako ne treba prelaziti preko istih mjesta dvaput, smanjuje se i rizik od iritacije kože. Braun Series 9, najučinkovitiji je brijaći aparat na svijetu* i sadrži specijalizirani zlatni trimer presvučen titanijem te je dizajniran za vrhunsku učinkovitost i nježnost prema koži. Korištenjem Braun Series 7 brijaćeg aparata, smanjuje se i rizik od iritacije kože, a aparat Braun Series 5, koji je ugodan za kožu čak i na problematičnim područjima, s lakoćom savladava manje i veće površine.

Osim klasičnih brijaćih aparata, tu su i uređaji s nešto specifičnijim značajkama. Braun trimer za podrezivanje brade ima preko 30 postavki duljine koje osiguravaju apsolutnu preciznost za sve tipove, od ležerne trodnevne brade do savršene bradice. Braun Multi Grooming Kit - komplet za uređivanje dlačica od glave do pete ima nevjerojatne mogućnosti uređivanja dlačica na tijelu, oblikovanja brade i šišanja pomoću fiksiranih i pametnih češljića.

Braun uređaji dostupni su na svim Elipso prodajnim mjestima, www.elipso.hr  i na www.ekupi.hr

Braun series 9 - *testirano na trodnevnim bradama, u usporedbi s vodećim proizvodima u najvišem cjenovnom razredu; više informacija potražite na braun.com/study-results