POTPUNA PROMJENA

Zašto je Gwyneth Paltrow mislila da će umrijeti?

13.03.2013 u 08:02

Bionic
Reading

Gwyneth Paltrow prestrašila se da će doživjeti moždani udar nakon jakih glavobolja, no otkrilo se da je bilo riječ o jakoj migreni u kombinaciji s napadom panike. Primjena prehrambenog režima riješila je njezine probleme

Glumica je pripremala ručak za prijatelje u svom domu u Londonu, kada je odjednom osjetila strašnu bol.


'Jednog sunčanog poslijepodneva u Londonu, u proljeće 2011., doslovce sam pomislila da ću umrijeti', piše Gwyneth Platrow u svojoj novoj knjizi It’s All Good: Delicious, Easy Recipes That Will Make You Look Good and Feel Great.

'Upravo sam bila služila ručak u vrtu svoje kuće. Imala sam osjećaj da ću se onesvijestiti i nisam mogla oblikovati misli. Patila sam od žestoke boli u glavi, nisam mogla govoriti i činilo mi se da ne mogu disati. Bila sam sigurna da je to moždani udar.

Gwyneth je zapravo pretrpjela jaku migrenu u kombinaciji s napadom panike, a dijagnosticirana joj je i teška anemija i manjak vitamina D, piše stranica Showbiz Spy.

Morala je odmah promijeniti svoj prehrambeni režim. Izbacila je kavu, jaja, šećer, školjke, krumpir, pšenicu i meso. S novom dijetom tvrdi da se osjeća puno bolje pa je svoje omiljene recepte objavila u svojoj kuharici.

Gwyneth priznaje da ju je napad panike natjerao da se s cijelom obitelji podvrgne testiranju na alergije. 'Svi u mojoj kući su netolerantni na gluten, mliječne proizvode, kokošja jaja te mnoge druge namirnice', izjavila je.