MLAĐE JE SLAĐE

Zašto je dobro biti u vezi s mlađim muškarcem?

17.05.2011 u 09:13

Bionic
Reading

Kad je ljubav u pitanju, godine nisu važne. To odlično znaju Goldie Hawn i Kurt Russell, Demi Moore i Ashton Kutcher, Melanie Griffith i Antonio Banderas. Iako im mnogi nisu proricali uspjeh, u tome su bolji od većine holivudskih brzopoteznih brakova

Ako mogu oni, zašto ne bi mogli i ostali? Uostalom, ljubav zaista ne pita za godine. Ipak, većini 18-godišnjakinja sigurno nije padalo na pamet biti sa 15-godišnjakom. No s godinama se ta razlika smanjuje, a upravo se žene u zrelim godinama sve češće odlučuju na veze s mlađim muškarcima. I one odlično funkcioniraju. Otkrivamo vam deset razloga zašto je dobro biti s mlađim muškarcem.


Cijene vas
Muškarci koji su dovoljno odrasli da hodaju sa starijim komadom dovoljno su zreli da znaju cijeniti to što su dobili. Dive se vašoj mudrosti i drago im je što im obogaćujete život i dio ste njega.

Možete ih puno toga naučiti
Pritom ne mislimo na to da ih prilagodite i oblikujete po sebi, no mlađi muškarci puno su otvoreniji i bit će spremni na nove izazove te isprobavanje novih stvari.

Kompatibilniji su
Žene doživljavaju seksualni vrhunac oko 35. godine, a muškarci znatno ranije. Izračunajte sami zbog čega je onda bolja kombinacija starija žena i mlađi muškarac.

Imaju manje prtljage iz prošlosti
Muškarci u dvadesetima obično nemaju bivše žene i djecu iz prijašnjih brakova. Nisu imali dovoljno vremena za to. Manje prtljage znači manje drame, a više slobode.

Ne osjećaju se ugroženi zbog vašeg uspjeha
Dok bi muškarac istih godina vjerojatno osjećao kompleks manje vrijednosti jer ste postigli više od njega. Mlađi muškarac, baš suprotno, divit će vam se zbog uspjeha i neće se osjećati ugroženo, pa vas samim time neće ni sputavati.

Imaju više energije
Ako tražite uzbuđenje i zabavu, definitivno trebate izlaziti s mlađim muškarcem. Želite li ići na ronjenje, učiti plesati salsu ili putovati, budite sigurni da oni mlađi imaju više volje, energije i želje za sve te avanture.

U boljoj su formi
Emocionalniji su
Iako pritisak 'biti pravo muško' još uvijek postoji, mlađe generacije više su u doticaju sa svojom emocionalnom stranom. Što je plus za sve žene.

U dobroj su formi
Iako ne treba generalizirati i iako nisu svi mlađi muškarci u odličnoj formi u usporedbi sa starijima, prevaga svakako ide na njihovu stranu. Koža im je glađa, imaju više kose, čvršće tijelo. Tko to ne bi poželio?

Podižu vam samopouzdanje

Mlađi muškarac divit će se vašem znanju i vještinama, ali i seksualnom iskustvu. Kad hodate s nekim tko vas gleda kao boginju i misli za vas da ste super kul, vaše samopouzdanje dobit će izvrstan poticaj.

I oni su muškarci

Iako mnoge žene otpisuju mlađe muškarce jer ih smatraju dječacima, oni to više nisu, bar većina. I oni su pravi muškarci.