NAGRADNJAČA

Zaštitite se od sunca s Garnierom - dobitnici

29.06.2011 u 09:27

Bionic
Reading

I ove godine Garnier donosi novosti u proizvodima za zaštitu od sunca. Linija Garnier Ambre Solaire upotpunjena je trima dodatnim proizvodima koji će još povećati ionako veliki izbor iz linije za zaštitu od sunca - ulje u spreju ZF 10 i ZF 20 i mlijeko Light & Silky ZF 10. A tportal.hr svojim čitateljima poklanja po tri primjerka ulja u spreju ZF 20 i mlijeka L&S ZF10

Garnier AMBRE SOLAIRE, linija za zaštitu od sunca rezultat je dugogodišnje tradicije i iskustva te modernog i inovativnog pristupa. Patentirani sustav filtera Mexoryl SX osigurava učinkovitu zaštitu protiv UVA i UVB zraka te sprečava oštećenja kože i njezino prerano starenje koje nastaje zbog izlaganja sunčevoj svjetlosti. Svi proizvodi AMBRE SOLAIRE sadrže vitamin E koji osvježava i vlaži kožu.

MLIJEKO (ZF 6, ZF 20, ZF 50, Light & Silky ZF 15, Light & Silky ZF 30 i novo Light & Silky ZF 10)

Savršena kombinacija zaštite i vlaženja za one koji daju prednost uporabi mlijeka odnosno tradicionalnoj zaštiti. Neljepljiva, nemasna formula koja se upija u trenu, hidratizira i štiti kožu. Hidratantan kompleks na osnovi vitamina E održava potrebnu razinu vlažnosti kože tijekom sunčanja. Specijalna novost ove godine je mlijeko Light & Silky SPF 10 – lagano kao pero i glatko kao svila – za još bolji osjećaj ugode, a pritom i s laganom zaštitom od sunca.

ULJE (Kokos ulje i novo ulje u spreju ZF 10 i ZF 20)

Tri puta više anti-UVB zaštite i dva puta više anti-UVA zaštite. Formula je obogaćena i vitaminom E koji ima antioksidativna svojstva. Ova vodootporna ulja za sunčanje koja tradicionalno vole ljubitelji sunčanja ima izvrsnu hranjivu formulu obogaćenu karite maslacem. To koži daje nedostižan sjaj i mekoću. Ulje jantarne boje čini kožu ljepšu i sjajnijom. Obogaćeno hranjivim maslacem karite, zaglađuje i omekšava kožu te joj daje svilenkast izgled i optimalnu preplanulost. Koža je dobro zaštićena, preplanula boja je izrazitija, ljepša i dugotrajnija.

Sve o zaštiti kože od sunca saznajte ovdje

Mlijeko su osvojili:

Ksenija Popović
Snježana Komar
Dalibor Majer

Ulje su osvojili:

Sanda Mikačić
Andrijana Pocrnić
Draženka Kolonić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.