IZABRALA JE ODLIČNO

Zaručnik Jennifer Aniston bez majice

15.04.2014 u 14:20

Bionic
Reading

Nova serija HBO-a u režiji Petera Berga i prema romanu 'The Leftovers' (Izborni dani) Toma Perrotte u punom je zamahu snimanja, a Justin Theroux je glavna zvijezda

Ovih dana izašla je najava najiščekivanije nove serije 'Leftovers' na HBO-u, a glavni lik Justin Theroux pojavljuje se bez majice.

Radnja serije prati živote ljudi nakon svojevrsnog kraja svijeta, a Justin utjelovljuje lik načelnika policije koji pokušava zadržati kakav-takav normalan život u zajednici.


Justina smo do sada imali prilike gledati u mnogim serijama i filmovima, među kojima su 'Američki psiho', 'Charliejevi anđeli 2', 'Ally McBeal' i 'Dva metra pod zemljom'.

Osim što Justin snima seriju koju mnogi jedva čekaju vidjeti, sretan je i u privatnom životu.

Najnovije vijesti o poznatom holivudskom paru otkrivaju razloge zašto su odabrali prekrasno otočje Havaje kao destinaciju za ulazak u bračnu luku.

'Proveli su 2011. romantičan odmor na Havajima. Oboje obožavaju otočje i samu pomisao na opušteno vjenčanje uz zalazak sunca', piše The Sun.

U slučaju da Havaji budu njihov konačni odabir, broj uzvanika će se svesti na 20 i imat će intimnu svadbu u krugu najbližih. 'Justin obožava Havaje, to mu je najdraže mjesto na svijetu.'

Za poznatu glumicu Jennifer Aniston to neće biti prvi brak. Naime od 2000. do 2005. bila je u braku s miljenikom Hollywooda, Bradom Pittom. Justina Therouxa upoznala je 2011. godine, tijekom snimanja filma 'Wanderlust', te su se zaručili godinu kasnije.