otkrila je trik

Jennifer Aniston kune se u ovaj recept: Ukusan i brz doručak nakon kojeg ste siti satima

01.03.2022 u 09:00

Bionic
Reading

Ako vam je teško ostati sitima do ručka, znajte da niste sami. Naime, mnogi tvrde kako upravo nakon doručka ima napadaje gladi, a da im do ručka već opako kruli u trbuhu. Tajna zadržavanja osjećaja sitosti krije se pomno odabranom doručku koji mora sadržavati proteine, a slavna glumica Jennifer Aniston ima sjajan trik za zdrav, ukusan i prije svega hranjiv prvi obrok u danu

Ako gotovo svakog dana vrlo brzo nakon doručka osjećate glad, poslužite se trikom Jennifer Aniston. Naime, glumica, koja je slavu stekla ulogom Rachel u hit seriji 'Prijatelji' za magazin Elle otkrila je pametan trik kako ostati sit sve do ručka.

Jennifer je velika ljubiteljica zdravog načina života koji ne isključuje ukusnu hranu čijem se svakom zalogaju uživa, a slasne recepte nerijetko podijeli sa svojim obožavateljima. Tako je već prije otkrila kako vrlo rado uživa u proteinskom smoothieju od čokolade i trešanja, a nedavno je otkrivena i salata u kojoj je sa prijateljicama sa seta serije, Courteney Cox i Lisom Kudrow, uživala gotovo svaki dan. Međutim, njezin genijalni trik sa zobenim pahuljicama vrlo lako bi mnogima mogao postati omiljeni recept.

'Kada se ujutro probudim, popijem toplu vodu s limunom, a onda popijem shake ili pojedem avokado s jajima, što mi je jedno od omiljenih jela. Znam preko pokapati i malo kokosovog ulja. Ponekad jedem pahuljice od prosa s bananom ili napravim zobene pahuljice s umućenim bjelanjkom na kraju,' otkrila je Jennifer.

  • +2
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Možda to na prvu ne zvuči tako ukusno, no Jennifer se kune u sjajan okus tog jela s trikom koji joj je otkrio bivši suprug Justin Theroux. 'On mi je otkrio taj mali trik kako da u doručak uvrstim ekstra dozu proteina. Neposredno prije nego što zobene pahuljice budu gotove, jednostavno umutite bjelanjak. To će pahuljicama dati pahuljastu teksturu koja je tako ukusna,' objašnjava Jenn.

Naravno u zobene pahuljice možete umiješati i cijelo jaje, no dodavanjem samo bjelanjka postiže se pahuljaste tekstura, a ne utječe se previše na sam okus jela. Ako bjelanjak prije dodavanje prvo umutite pjenjačom, zobene pahuljice će biti pufaste i gušće te će vas dulje držati sitima.