NAKON ZARUKA RAZDVOJENI

Zaručnik Antonije Blaće seli se na Sardiniju

29.07.2011 u 10:19

Bionic
Reading

Voditeljica Antonija Blaće, nakon što se zaručila za svog dečka Hrvoja Brlečića, ostat će u Zagrebu, dok je on potpisao jednogodišnji ugovor s vaterpolskim klubom sa Sardinije

Zaručnici Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić živjet će godinu dana na dvije adrese, donosi Studio.

Naime, Hrvoje je potpisao jednogodišnji ugovor za vaterpolski klub sa Sardinije, pa će tamo graditi karijeru.

Antonija nije zadovoljna time što će biti razdvojeni, iako su se privikli na to zbog Big Brothera, te dodaje da ih je razdvojenost dodatno povezala.

'Teško smo se priviknuli na razdvojenost tijekom Big Brothera. Susreti su nam izgledali tako da ja donesem kofer, izvadim prljave stvari, a za to vrijeme Hrvoje sprema čiste u svoj kofer i odlazi na putovanje. On se vraća, a ja odlazim. I tako skoro pola godine. Pred kraj smo se i zaručili. Udaljenost nam je ustvari samo učvrstila vezu. Zaruke su zapravo bile žigosanje jer se ne vidimo previše, pa da se zna tko je čiji. Sada ga u miru puštam na Sardiniju', rekla je Antonija, koja je sva u organizaciji vjenčanja.

'Oko vjenčanja smo trenutno u pregovorima. Razmišljamo gdje ćemo, kako ćemo i s koliko ljudi. Stalno se širi popis. Kako smo krenuli, mogli bismo ga organizirati u Areni Zagreb. U svakom slučaju, mislim da će prevagnuti obala jer bismo svojim svatovima htjeli priuštiti, a to sam vidjela kod svoje prijateljice Dijane kojoj sam bila kuma na svadbi, jedan dan svadbene večere i plesa do zore i ostalo, a sutradan zabavu na plaži. To mi se jako svidjelo. Svi su bili smješteni blizu pa i mi razmišljamo o takvoj opciji. Znači, mora biti i ljeto jer bilo bi malo glupo da smo na plaži 1. prosinca. Ustvari, sada obilazimo teren. Iskreno, nije nam Hvar u điru, ali počeo je ulaziti u razmatranje', smije se Antonija, dodajući da bi bilo idealno da prinova dođe između projekata.

'Bilo bi fantastično da mi dijete bude između projekata. Da rastem, recimo, do kraja sezone jer bih radila do zadnjeg trena', smije se Antonija Blaće, koja će 1. rujna s prijateljima i dragim na Ibizu, a Hrvoje na novi posao odlazi 15. rujna.