DRAMA NAKON DVIJE GODINE

Zar će Jennifer Aniston ponovno biti solo?

14.12.2013 u 11:34

Bionic
Reading

Čini se da je veza Jennifer Aniston i njezina zaručnika Justina Therouxa zapala u krizu, a par toliko malo vremena provodi zajedno da njihovi prijatelji očekuju da će svakoga dana prekinuti

Nova naslovnica magazina Life&Style ponovno unosi nemir po pitanju veze slavne Jennifer Aniston i njezina zaručnika Justina Therouxa, a čini se da je par doslovce pred prekidom. Iako se donedavno njihova veza činila idiličnom, čini se da par već dulje vremena živi odvojeno te se njihovoj vezi crno piše.

'Jennina i Justinova veza trenutno je na klimavim nogama. Nema planova za vjenčanje, nema planova za bebu i više ne kupuju kuće zajedno. Većina njezinih prijatelja to je i očekivala jer ona to obično i napravi tako nakon dvije godine veze', rekao je izvor blizak paru za magazin Life&Style.

Činjenica da Jenn i Justin ne žive zajedno te da su udaljeni tisućama kilometara - Justin provodi puno vremena u New Yorku, a Jennifer ne napušta LA, ne pridonosi budućnosti njihove veza. Osim toga, situacija će se dodatno pogoršati nakon što Justin počne snimati za HBO jer će mu raspored biti pretrpan.