POPUT MARILYN MONROE

Zanosnoj Kosovarki haljina zadala neočekivane probleme na snimanju modne kampanje

11.01.2020 u 12:57

Bionic
Reading

Poznatoj kosovskoj pjevačici s londonskom adresom, Riti Ori, nisu nimali strani zavodljivi odjevni komadi kojim ponosno naglašava svoje obline, a istih nije nedostajalo ni na sminanju nove modne kampanje u sunčanom Miamiju

U ulozi zaštitnog lica poznatog lanca trgovina i brenda obuće Deichmann, slavna po zvijezda Rita Ora zaputila se u Miami u povodu snimanja nove modne kampanje.

U mnoštvo odjevnih kombinacija Rita Ora vješto je pozirala fotografima, a slučajne i namjerne prolaznike na jednoj od mnogobrojih pješčanih plaža u Miamiju neplanirano je počastila otkrivanjem donjeg rublja u maniri holivudske dive Marilyn Monroe.

  • +9
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / Mega Agency / Profimedia

U lepršavoj žutoj haljini, slavna pjevačica pokazala je više od planiranog po uzoru na kultnu scenu iz filma 'Sedam godina vjernosti' iz 1955. godine.

Uz pjevačku karijeru, poznata kosovska zvijezda paralelno gradi karijeru modela i voditeljice, a medijske stupce posljednjih tjedana puni navodnom ljubavnom vezom s 23- godišnjim sinom britanskog glumca Judea Lawea, Raffertyjem nakon što su viđeni kako držeći se ruke zajedno odlaze s after partyja organiziranog nakon ovogodišnje dodjele nagrada British Fashion Awards u Londonu.

  • +6
Rita Ora i Rafferty Law Izvor: Profimedia / Autor: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia