PROZIRNI SEKSEPIL

Zanosna Salma Hayek zna kako nositi hit haljinu

21.08.2017 u 13:14

Bionic
Reading

Da su romantične haljine od tila veliki modni hit, potvrđuje i meksička ljepotica Salma Hayek koja se u cvjetnom modelu pojavila u emisiji slavnog Jimmyja Kimmela

Dolazeći u holivudski studio Jimmyja Kimmela, glumica Salma Hayek viđena je u lepršavom cvjetnom primjerku haljine od tila kojoj se velika popularnost prognozira i u narednim mjesecima.

Crnu haljinu dužine midi i s detaljem trake oko struka potpisuje londonski brend Preen by Thornton Bregazzi, a premijerno je predstavljena u resort kolekciji za iduću godinu.

S visinom od 157 centimetara, Salma Hayek često se može ugledati u vrtoglavo visokim štiklama, kojih ni ovaj put nije nedostajalo. Odabir cvjetne haljine tako je istaknula parom ružičastih štikli s platforma petom modne kuće Gucci, iz čijih se kreacija gotovo nikad ne skida.

  • +5
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U nedavnom intervjuu za magazin The Edit meksička džepna Venera otvorila je dušu i progovorila o svom izgledu i starenju.

'Imam 50 godina! Zašto trebam izgledati dobro? Već imam svog muškarca, ali opet, ne želim ga ni izgubiti', bila je iskrena  glumica, no isto tako priznaje da ima vrlo kompliciran odnos prema svojim oblinama.