pljesak za stajling

Džepna Venera isfurala hit cipele uz odlične haljine

09.06.2017 u 14:09

Bionic
Reading

Salma Hayek nema baš uspjeha kad je u pitanju odabir outfita, no u posljednje vrijeme ide joj sve bolje. Iako ne znamo je li glumica promijenila modnog stilista ili je počela kopirati stajlinge sa stranica modnih časopisa, latinoamerička ljepotica je ovoga puta uspjela oduševiti svojim odabirima

Glumica Salma Hayek često zna iznevjeriti svojim modnim kombinacijama, no ne i ovoga puta. 50-godišnja glumica je u istom danu zasjala u dva outfita kojima je popravila sve dosadašnje kritike na račun izgleda.

Latinoameričku ljepoticu visoku svega 157 centimetara često imamo priliku viđati u ženstvenim haljinama koje najbolje naglašavaju njezine raskošne obline.

Tijekom gostovanja u emisiji Trevora Noaha 'The Daily Show' atraktivna glumica je pokazala da ipak zna izvršiti modni zadatak. Ljepotica je odjenula šarenu midi haljinu s potpisom modne kuće Gucci od 26.400 kuna.

Svilena retro haljina 'A' kroja i cvjetnog uzorka pun je pogodak za ovu džepnu Veneru koja trenutno promovira svoj novi film 'Beatriz at Dinenner', u kojem glumi siromašnu imigrantkinju koja se igrom slučaja nađe na večeri na kojoj nije dobrodošla.

  • +18
Salma Hayek zablistala u dva outfita u istom danu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz Guccijevu haljinu, glumica je kombinirala efektne chic štikle od 11.200 kuna, također s potpisom talijanske modne kuće, te crnu torbu (12.500 kuna) i sunčane naočale u obliku srca (2780 kuna) s potpisom modne kuće Yves Saint Laurent.

Zanimljivo je da se istoga dana glumica pojavila u identičnim Guccijevim cipelama, koje je odjenula uz bijelu haljinu cvjetnog uzorka, vrlo sličnog kroja prethodnoj haljini.

Glumicu su paparazzi uočili dok je izlazila s poslovnog sastanka, a osim efektnih štikli, još je jednom odlučila prošetati i sunčane naočale koje su na zgodnoj brineti ujedno najjeftiniji modni detalj.