MOĆ TILA

Hit haljine koje ćete rado nositi i narednih mjeseci

16.08.2017 u 06:44

Bionic
Reading

Ako je suditi po kolekcijama velikih dizajnerskih imena i jesenskoj ponudi brendova ulične mode, zavodljive i romantične haljine od tila nastavljaju modnu vladavinu i u hladnijim mjesecima

Nakon što je ušla u modnu povijest kao prva žena u ulozi kreativne direktorice modne kuće Dior, Maria Grazia Chiuri u debitantskoj reviji predstavila je mnoštvo haljina i suknji stvorenih od prozirnog materijala tila.

  • +29
Diorova revija Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Njezin modni primjer pratili su i drugi dizajnerski brendovi, a trend prozirnih haljina kulminirao je u aktualnoj sezoni.

  • +39
Valentino - jesen/zima 2017. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jedna od posljednjih dama iz svijeta slavnih koja nije odoljela zovu romantičnog i senzualnog tila holivudska je diva Charlize Theron te se u sklopu premijere filma 'Atomic Blonde' na crvenom tepihu u Los Angelesu pojavila u crnoj kreaciji s potpisom Diora.

Iako djeluju zahtjevno za nošenje u dnevnim prilikama, zavodljive haljine od tila odlično će izgledati u kombinaciji s trapericama.  

I dok neki modeli donose tek tanki til ukrašen detaljima od istog materijala ili koncem izvezenim cvjetnim motivima, ostale krasi prišivena pripadajuća podstava.

Sudeći po bogatoj modnoj ponudi high street brendova za nadolazeću sezonu, ove prozračne modele haljina nosit ćemo i u hladnijim mjesecima.

  • +10
Haljine od prozirnih materijala Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo