Noge od milijun dolara

Zanosna 63-godišnjakinja magnet je za poglede

12.06.2017 u 12:51

Bionic
Reading

Bivši supermodel Christie Brinkley ponovno je modno potukla puno mlađu konkurenciju koja se okupila na dodjeli nagrada u čast Stephana Weissa. Iako joj je 63 godine, zanosna ljepotica ne dvoji treba li se odlučiti za odvažne modne kombinacije, a zašto i bi kada izgleda ovako dobro

Jedna od najvitalnijih žena na svijetu, koja bi izgledom posramila i mnogo mlađe ljepotice, bivši supermodel Christie Brinkley prisustvovala je sinoćnjoj dodjeli nagrade Stephan Weiss Apple, u čast prerano preminulom umjetniku i suprugu dizajnerice Donne Karan.

Uvijek dotjerana 63-godišnja ljepotica, kao i uvijek, došla je odjevena u kratko izdanje kojim je istaknula svoje dugačke noge. Zanosna Brinkley svakom svojom pojavom zrači mladolikim izgledom i duhom, pa se sukladno tome i odijeva.

Kratki crni kombinezon koji naizgled podsjeća na suknju na preklop istaknuo je njezinu vitku liniju i tanašan struk, o kojima atraktivna Brinkley pomno vodi računa.

Otkako je nedavno promijenila frizuru, 175 centimetara visoka ljepotica izgleda još mlađe, pa si ovakav stajling itekako može priuštiti. Uz kratki kombinezon bivša manekenka je kombinirala provjerene crne štikle, torbu Stelle McCartney i trendi ring naušnice koje su ove sezone nakon dugo vremena ponovno u modi.

  • +10
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tajna njezina mladolikog izgleda krije se u prehrani bogatoj raznolikim i šarenim povrćem, a ova dugogodišnja vegetarijanka svoju kožu njeguje kremama protiv bora kojima, kako tvrdi, redovito maže cijelo tijelo.

Iako joj mnogi ne bi povjerovali, Brinkley tvrdi da ne koristi botoks, već svoje lice svakodnevno temeljito čisti kako bi odstranila mrtve stanice kože, a više o njezinim tajnama ljepote pročitajte ovdje.