NOVI IMIDŽ?

Žanamari Lalić fura se na štrebericu

21.12.2011 u 10:00

Bionic
Reading

U predblagdansko vrijeme rijetko tko se ne veseli raznim i brojnim božićnim domjencima i pratijima koji su savršeno mjesto za zabavu i druženje. Tako poznata lica nisu propustila ni božićni parti u organizaciji CMC televizije i Croatia Recordsa

Božićni parti televizije CMC i Croatia Recordsa okupio je mnoge poznate glazbenike s hrvatske estrade koji su uživali u dobrom društvu i atmosferi. Djevojke iz grupe Feminem, Nika Antolos, Neda Parmać i Pamela Ramljak podružile su se s Jasnom Zlokić, a partiju je prisustvovala i cijela grupa Novi nosili – Rajko Dujmić, Marinko Colnago, Sanja Doležal, Nenad Šarić i Vladimir Kočiš Zec, zatim Siniša Vuco, Marko Perković Thompson, Zrinko Tutić i mnogi drugi.

Tijekom partija najviše pogleda su sigurno privlačile uvijek dotjerane djevojke iz grupe Feminem koje su stigle u seksi-ležernoj modnoj kombinaciji uskih traperica i štikli. Nezapaženo nije prošla niti Žanamari Lalić, koja je nedavno sa svojom grupom J'Animals izdala album 'Druga vrsta'. Pjevačica, koju sve češće možemo vidjeti u rokerskim kombinacijama, za božićni parti se odlučila za jednostavne traperice, bijele tenisice, vesticu te bijeli topić s dekolteom, a sve je začinila modernim, 'štreberskim' naočalama.