SVAKA IMA SVOJ OBLIK

Žanamari: Iznenadilo me da mi guza nije ekstremna

11.04.2011 u 15:10

Bionic
Reading

Po svemu originalni jeans brand Levi's proširio je liniju Levi's Curve ID i tako nastavio revoluciju u ženskoj denim liniji, u čemu su ovaj put pripomogle tri domaće zvijezde različitih oblika guze: pjevačica Žanamari Lalić, TV voditeljica Ines Preindl i novinarka Svjetlana Matić

U zagrebačkom Original Levi's Storeu na Trgu bana Jelačića njihov je voditelj shop koncepta Mario Šarić uzeo mjere trima damama i svakoj pronašao traperice koje će im, naglasio je, pristajati kao salivene.

'Totalno sam iznenađena što sam ispala Slight Curve ID, model za žene dječačke građe. Moja ljubav prema Levisicama traje još od srednje škole, kada si bez traperica 501 bio nitko i ništa. U veljači sam u New Yorku u sklopu njihova Fashion Weeka kupila dva nova para. Super je što tamo možeš naći modele kakve ti srce poželi, a posrećilo mi se i da je bilo sniženje od čak 75 posto, pa sam ih dobila za 30 dolara po komadu. Inače, u svom ormaru uvijek imam bar desetak pari, ali kao većina, uglavnom nosim one koje su mi tog trena najdraže, pa me prijatelji zafrkavaju da pored cijele bogate garderobe nemam ništa odjenuti', ispričala nam je Svjetlana Matić.

Osvjedočena ljubiteljica levisica uz nju je i Žanamari Lalić.
'Moje prve traperice bile su Levis 501, pa mi je bila velika fora poziv na ovaj fitting. Nije mi bio problem dići svojukrupnu guzu i doći jer svjesna sam njezina volumena i zapravo meiznenadilo što nisam baš 'ekstremna'. Traperica, inače, imam toliko dame modni stilisti stalno špotaju. Ali, sad će se moraju naviknuti namoje nove Demi Curve ID', rekla je vlasnica modela namijenjenog ženama skladnih proporcija.

Dotle je levisice za žene izraženih oblina imenom Bold Curve ID kući ponijela voditeljica Ines Preindl.
'Pravo sam žensko! Čim su me amo pozvali, rekla sam da mi je cijeli život problem pronaći adekvatne traperice jer imam pozadinu na kakvu mnogi kreatori ne misle, obline i istaknut struk. Jednostavno rečeno, nisam ravna, pa se događalo da mi traperice spljošte guzu ili mi spadaju. Zato sam po pet-šest godina znala nositi iste, kad bih našla model koji mi koliko-toliko dobro stoji. A na to volim paziti jer traperice mogu potpuno izobličiti ili učiniti da ti svi laskaju', priznala je TV voditeljica.

Inače, proširenje linije odnose se na nove modele i veličine. Linija Levi's Curve ID koristi revolucionarni sistem koji naglasak stavlja na oblik ženskog tijela, a ne na veličinu hlača.

Spomenuta linija predstavljena je i ponuđena u rujnu 2010. diljem svijeta, što je usrećilo više od milijun žena koje su pronašle traperice koje im savršeno pristaju. Linija je nastala kao rezultat istraživanja provedenog na uzorku većem od 60.000 žena različitih građa i veličina.

'Levi's vjeruje da bi žene svih oblika i veličina trebale moći pronaći traperice koje im savršeno pristaju', rekao je You Nguyen, viši potpredsjednik odjela za ženski dizajn Levi'sa:

'Žene su nam rekle da im se sviđaju naši novi modeli, ali da žele još više modela i veličina.'
Osluškujući potrebe i komentare ženskih kupaca, noviteti u proljetnoj kolekciji 2011. odnose se na dubinu traperica i pripijenost nogavica.

Novi modeli
Levi's Curve ID od jeseni 2010. nudi traperice moderne linije. Hlače imaju nizak struk, što doprinosi modernom izgledu. Žene koje vole nešto dublje traperice mogu pronaći svoj savršeni model u liniji Levi's Classic Curve ID od proljeća 2011. Modeli su dublji od moderne linije Curve ID-a te sjedaju na bokove malo ispod struka, što im daje klasičniji izgled. Levi's Curve ID linija nudi traperice za sve građe tijela - Slight, Demi i Bold. Dostupni su od proljeća 2011. u obje varijante, modernoj i klasičnoj, i to u različitim modelima i obradama.

Nove veličine
Levi's odgovara na modne trendove i zahtjeve, ali i na potrebe za određenim veličinama, pa će se tako u ponudi proljetne kolekcije, uz dosadašnju razradu veličina od 26-32, naći i veličine 34 i 36 u većini modela i obrada.