STANI PA GLEDAJ

Zamamne obline vitke mame Monike Mamić

19.08.2010 u 09:20

Bionic
Reading

Poput mnogih mladih mama, Monika Mamić spas od ljetnih vrućina pronašla je na obalama Jadrana u odjevnom minimalizmu i svježini mora

Gdje su lijepe djevojke, tu je i lijepih pogleda. Još ako su poznate, nađe se i pokoji fotić. Na radost svih koji su propustili konkretnu ljepotu iz naslova, fotić Starsa našao se na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Monika Mamić prije godinu dana postala je mama, no sudeći po liniji koju je ne znajući otkrila rekli bismo – viškovi netragom nestadoše. I prije, dok je još bila Kravić, divili smo joj se na malim ekranima, pomalo naivno sanjareći svoje prezime uz njeno ime. Sve je palo u vodu kad ju je osvojio Zdravkov sin Mario Mamić. Ostali su tek ljepota i seksipil da im se divimo iz daljine. Nimalo loša utješna nagrada.

Vratimo se na Monikino kupanje. Nakon što je dobro osunčala svoje bujnosti i vitkosti, usput prelistavši friške vijesti, Monika je uskočila u bazen, da bi potom osvježenje potražila u moru. Putem hlađenja u potpunosti nas je ostavila bez teksta pa smo odlučili preskočiti strogo analitičko seciranje viđenog, prepustivši vam da u miru uživate u fotkama.