ŠTO ĆE REĆI IVANA?

Zaljubljeni pogledi na crvenom tepihu pokrenuli tračeve

20.06.2014 u 06:52

Bionic
Reading

Karijera Gorana Višnjića ide uzlaznom putanjom. U novoj seriji glumi supruga Halle Berry, a ona ne može biti ponosnija na njega. Mnogi se pitaju postoji li nešto više među njima jer su shvatili da ih veže jaka kemija

Nedavno su Halle Berry i Goran Višnjić promovirali svoju novu seriju 'Extant' u kalifornijskom znanstvenom centru.

Vladala je pozitivna atmosfera i dobro raspoloženje, a svi se slažu da između oskarovke Halle Barry i Gorana Višnjića vlada posebna kemija.

Halle nije mogla skinuti pogled s lijepog kolege, a vidi se da su se zbližili.

Naš poznati glumac već neko vrijeme živi i radi u Los Angelesu, a uloga u seriji 'E. R.', gdje je naslijedio Georgea Clooneyja, otvorila mu je vrata Hollywooda.

U seriji 'Extant' Višnjićev lik John Watts u braku je s Molly koju igra Halle Berry. Ona je astronautkinja koja se nakon godine dana vrati kući iz misije u svemiru te se teško prilagođava novoj svakodnevici. Njezina iskustva u svemiru promijenit će tijek povijesti.

Goranu ide i u privatnom životu. On i supruga Ivana prošle su godine dobili treće dijete. Naime, kako piše na njegovoj američkoj fan stranici, proširili su obitelj posvojivši djevojčicu kojoj su nadjenuli ime Sofia Vivien.

Ipak, Ivana je uz Gorana bila na istom događaju, tako da je te tračeve odmah i ugasila na licu mjesta.