MODNA KAMELEONKA

Zaljubljena Katie Holmes izgleda bolje no ikad: U istom danu promijenila četiri stajlinga

08.09.2017 u 12:36

Bionic
Reading

Glumica Katie Holmes pokazala je da je prava modna kameleonka. Lijepa glumica i novopečena djevojka Jamieja Foxxa u nedjelju je zablistala u čak četiri stajlinga

Glumicu Katie Holmes rijetko kada viđamo u javnosti, a kada i izađe iz kuće, uglavnom je njezino odijevanje svedeno na casual kombinacije poput trenirki ili traperica i majice, no zvijezda 'Dawson's Creeka' u posljednje se vrijeme trudi raditi na imidžu i stilu.

Možda je razlog njezinih sve boljih modnih izdanja Jamie Foxx, s kojim je 38-godišnja glumica odnedavno u ljubavnoj vezi. Par je viđen kako se drži za ruke u Malibuu te su uživali u druženju i romantičnoj šetnji plažom.

  • +10
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Holmes je stigla na New York Fashion Week odjevena u dvije elegantne haljine s potpisom Zaca Posena. Kao prvu kombinaciju odabrala je crnu haljinu cvjetnog uzorka i retro kroja koja se veže oko vrata. Američka slatkica nije od onih koje preferiraju nakit pa je cjelokupan stajling upotpunila jednostavnom narukvicom i klasičnim lakiranim salonkama.

Nakon održane revije Katie su slikali paparazzi u elegantnoj maslinastoj koktel haljini s kratkim rukavima i crnim salonkama od brušene kože, dok je od nakita nosila zlatnu Cartierovu narukvicu.

Istog dana ljepotica je viđena u šetnji New Yorkom odjevena u casual kombinaciju. Holmes je uz klasične traperice i smeđe gležnjače kombinirala mekani vuneni džemper s cvjetnim motivom te bijelu torbu preko ramena.

Čini se kako je za lijepu glumicu ovo bio naporan radni dan u New Yorku. Ljepotica je istog dana viđena i u dugačkom traper kombinezonu Etienne Marcel, koji je nosila uz sivi sako i crne štikle te omiljenu joj Cartierovu narukvicu.

  • +4
Katie i Suri Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia