LJETNI ĐIR

Zaljubljena Alka sama u šetnji Stradunom

08.08.2012 u 15:18

Bionic
Reading

Pjevačica Alka Vuica vruće ljetne dane trenutno provodi u Dubrovniku gdje se Stradunom prošetala u ležernoj haljinici cvjetnoga uzorka i japankama

Nedavno je Alka Vuica na finalnoj večeri Splitskoga festivala javnosti prvi put pokazala dečka, sarajevskog ugostitelja Zlatka Arslanagića, a sada ljetne dane provodi na jadranskoj hit destinaciji, Dubrovniku. Niti ove godine Dubrovnik nisu mimoišla brojna poznata lica, a sunčano poslijepodne za šetnju Stradunom iskoristila je i Iva Majoli koja je uočena u društvu kćeri.

Za šetnju osunčanim Stradunom Alka je odabrala ležernu kombinaciju crne haljinice s cvjetnim uzorkom i japanki, a oči je sakrila iza velikih tamnih naočala ukrašenih okvirima u boji. Preko ramena je nabacila crnu torbicu, a ukrasila se i tirkiznim nakitom. Koračajući sama starim dubrovačkim ulicama, Alka je razgovarala na mobitel te zamišljeno gledala u daljinu.

Zaljubljena Alka u posljednje vrijeme u medijima poručuje: 'Sretna sam i zaljubljena', a medijske stupce pune i šuškanja o vjenčanju pjevačice i sarajevskog ugostitelja. Par je u vezi godinu dana, a početkom ljeta zajedno su posjetili Kubu.