VIŠE SE NE SKRIVAJU

Zaljubio se preko ušiju, ne može se odvojiti od nje

29.06.2014 u 22:06

Khloe Kardashian i French Montana

Izvor: Guliver/Splash / Autor: JDH Imagez

Bionic
Reading

Reality zvijezda Khloe Kardashian strastvenim poljupcima i zagrljajima cijelome svijetu je potvrdila šuškanja da je ponovno zaljubljena. Naime, ona i njezin novi dečko French Montana snimljeni su u strastvenom zagrljaju

Proslava Khloeina 30. rođendana na luksuznoj jahti bila je povod za okupljanje čitave obitelji Kardashian, slavljenica Khloe, odjevena u vrlo izazovnu bijelu haljinu, bila je posebno dobro raspoložena. Naime, nakon razvoda od košarkaša Lamara Odoma započela vezu s reperom Frenchom Montanom, a čini se da ljubav između njih doslovce cvjeta.

Khloe i French snimljeni su na jahti tijekom Khloeine rođendanske proslave, a kada ju je reper marokanskog podrijetla vidio u izazovnoj haljini s prorezima koja je u punom sjaju isticala sve njezine obline, doslovce nije mogao skinuti ruke sa zavodljive Khloe.

Par se cijele večeri nije odvajao jedno od drugoga te su stalno izmjenjivali dodire. Kako piše E!Online, reper French svojoj djevojci je za rođendan poklonio i vrlo impresivne poklone – džip Wrangler, raskošni prsten koji ide preko cijelog prste te čak dva ukrasa za zube. Prsten je izrađen od 18-karatnog zlata te ukrašen prirodnim zelenim kolumbijskim smaragdima.