ŠTO SE DOGAĐA?

Zahladili odnosi između prijateljica Rite i Care

16.07.2013 u 17:45

Bionic
Reading

Nerazdvojne prijateljice pjevačica Rita Ora i manekenka Cara Delevingne udaljile su se jedna od druge

Kako pišu neki britanski mediji, razlog tome je to što se Rita Ora boji da bi druženje sa žestokom partijanericom Carom, koju mnogi nazivaju nasljednicom Kate Moss, moglo naštetiti njezinom imidžu.

Ponosna vlasnica debitantskog albuma Ora, koji je snimila s Jay-Z-jem, bila je neugodno iznenađena kad je Cara na partyju modne kuće DKNY zgrabila mikrofon tijekom Ritinog nastupa i zapjevala na pozornici.

Ritu je to ponašanja plavokose manekenke zgrozilo.


Cara Delevingne

'Rita je toliko godina radila na svojoj karijeri i ne pada joj na pamet da to itko sad ugrozi. Iako joj je žao zbog toga, u ovom trenutku se mora zaštititi. Ne želi postati predmetom poruge. Njezin tim joj je savjetovao da se udalji od Care', rekao je jedan dobro upućen izvor, prenosi FemaleFirst

Navodno je Rita bila razočarana što joj Cara nije pružila podršku na njezinom nastupu na Wireless Festivalu u Londonu već je otišla partijati s Rihannom – djevojke su potrošile oko 300 tisuća funta na jahti u Francuskoj.

Rita koja je u vezi sa škotskim DJ-em Calvin Harris dala je naslutiti da joj Cara ipak nije bila iskrena prijateljica.
'Na prste jedne ruke mogu nabrojati dobre prijatelje. To su ljudi koje poznajem cijeli život. Oni su išli sa mnom u školu', rekla je Rita.