MODNA RASKOŠ

Zagrebačka špica poput modne piste: Zgodne i dotjerane dame pokazale pomno odabrane stajlinge

19.09.2020 u 18:36

Bionic
Reading

Skoro smo zaboravili kako zagrebačka špica zna izgledati je okupiraju dotjerane trendsterice, a zadnji trzaji ljeta ove su subotu u centar grada izmamili brojne lijepe dame koje su pokazale svoje pomno birane stajlinge kojima još uvijek dominiraju ljetni komadi

Iako nam je jesen pred pragom, još uvijek caruje bablje ljeto stoga ne čudi što ljetni stajlinzi i dalje vode glavnu riječ na zagrebačkoj špici. Središte grada dugo nije bilo ovako živopisno ni stajliš, a sad kad su se napokon svi vratili u grad, u ovoj novoj normali pohitali su iskoristiti zadnje trzaja ljeta i toplu i sunačnu subotu iskoristi za šetnju, druženje i naravno, pokazivanje ljetnih krpica koje će uskoro zamijeniti topliji odjevni komadi.

Sudeći prema fotografijama sa špice lepršave haljine još uvijek su must have odabir za većinu dama, a kombiniraju ih uz sandale, tenisice pa i gležnjače. Vjerujemo da će i s padom temperatura, barem neko vrijeme, ostati vjerne tom najženstvenijem komadu u garderobi i graditi stajlinge oko njih vješto ih kombinirajući s gležnjačama i čizmama do koljena koje će, prema najavama stručnjaka, poharati modnu scenu narednih mjeseci.

Da se revno prate trendovi dokazala je i atraktivna brineta koja je prošetala maksi traper suknju, jesenski 'it' komad, a njezina ispunjava sve uvjete: maksi je dužine i A kroja. Uz već spomenute čizme do koljena ova će suknja savršeno će utjeloviti duh estetike iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a u svoje su kolekcije uvrstili Hedi Slimane za modnu kuću Celine, a nisu joj odoljeli ni Stella McCartney, kao ni it brendovi današnjice, njujorški Khaite i mađarska Nanushka.

  • +7
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz