STAJLING ZA PET

Zadarska špica vrvila je zgodnim djevojkama, a lijepa trudnica ponijela je titulu najbolje odjevene

20.09.2020 u 10:50

Bionic
Reading

Iako su temperature malo popustile, Zadranke se ne obaziru na činjenicu da jesen samo što nije počela. U centru grada još uvijek se mogu vidjeti brojne ljepotice u lepršavim haljinama i suknjama, a tek rijetke su one koje su sandale zamijenile zatvorenijom obućom

U moru zgodnih djevojaka pogled nam je zastao na lijepoj trudnici koja je zadarskom špicom prošetala u efektnoj haljinici i vječnim bijelim tenisicama. Ova Zadranka itekako zna da su bijele tenisice nepogrešivi modni odabir, jer pristaju uz apsolutno sve iz ormara, pa čak i stroga odijela ili svečane haljine, a sve ovisi o tome znate li tu kombinaciju isfurati.

Ugodnih 20-ak stupnjeva bilo je dovoljna da lijepa Zadranka prošeta gradom u laganoj haljini spuštenih, predimenzioniranih ramena s nabranim detaljem i trendi vichy uzorkom kojeg modni stručnjaci izdvajaju kao omiljeni ljetni print.

Jedna ovakva statement haljina odlična je investicija jer u trenu podiže stajling pa čak ni frizura i šminka koje u tom slučaju padaju u drugi plan nisu pretjerano bitne. Lijepa trudnica je stajling zaokružila tamnim sunčanim naočalama i visokom punđom, a uvjerljivo najljepši detalj je njen trbuščić.

Sve stajlinge sa zadarskih ulica pogledajte u galeriji.

  • +5
Moda na zadarskim ulicama Izvor: Pixsell / Autor: Marko Dimic/PIXSELL