kolumbijska ljepotica

Zablistala u ulozi modela: Sofia Vergara nikad nije izgledala bolje

21.04.2020 u 14:46

Bionic
Reading

Jedna od najplaćenijih glumica, kolumbijska ljepotica Sofia Vergara, osim glumačkim uspjesima može se pohvaliti i unosnim modnim suradnjama. Poznati talijanski dvojac Dolce & Gabanna, zvijezdu serije 'Moderna obitelj' angažirao je kao novo lice svoje linije torbi, a više od 18 milijuna pratitelja na Instagramu, 47- godišnja Kolumbijka počastila je fotografijom modne kampanje snimljene u Italiji prije pandemije koronavirusa

'Ponosna sam što sam postala dijelom Dolce & Gabanna obitelji i što sam imala priliku sudjelovati u modnoj kampanji koja slavi torbicu Devotion', napisala je 47-godišnja glumica ispod fotografije objavljene na Instagramu, nadodavši kako brend Dolce & Gabbana obožava godinama te kako se osjeća zahvalnom na pruženoj mogućnosti snimanja modne kampanje u Italiji za koju ju vežu posebne uspomene.

Na objavljenoj fotografiji uz torbu Devotion s potpisom talijanskog dvojca, Sofia Vergara vješto je pozirala u zavodljivom modelu crne haljine s detaljem čipke i tila, a svoje omiljene cipele s platforma petom za potrebe snimanja modne kampanje nakratko je odbacila i uskočila i Mary Jane cipele sa stiletto potpeticama.

I dok je Sofia na svom Instagram profilu tek jednom fotografijom dala uvid u novu modnu kampanju talijanskog dvojca, na društvenim mrežama brend Dolce & Gabbana predstavio je seriju fotografija s atraktivnom Kolumbijkom u glavnoj ulozi.

Nakon više od desetljeća provedenog u ulozi Glorie Delgado-Pritchett u hit seriji 'Moderna obitelj', Sofia Vergara ovog će se mjeseca oprostiti od navedene uloge nakon što zadnja epizoda 11., ujedno i posljednje, sezone serije bude emitirana na malim ekranima.

Prošle godine magazin Forbes Sofiu Vergaru proglasio je najbolje plaćenom glumicom na malenim ekranima sa zaradom od impresivnih 44,1 milijun dolara, a istom titulom okitila se i godinu prije sa zaradom od 42, 5 milijuna dolara.

  • +15
Sofia Vergara Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE