ISPLATIVA INVESTICIJA

Zablistala u omiljenoj boji: Monica Bellucci pokazala kako se nosi praktični kombinezon

20.06.2024 u 09:48

  • +2

Monica Bellucci

Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Početkom rujna u svjetska kina stiže iščekivani nastavak Burtonovog 'Bubimira', sa originalnom glumačkom postavom, ali i nekim novim licima poput Monice Bellucci

Zanosna Talijanka i partnerica slavnog Tima Burtona s glumačkom ekipom 'Bubimira' otvorila je promo turneju u New Yorku, na čijim je ulicama plijenila pozornost u svojoj omiljenoj boji.

'Crna je moja omiljena boja. Jednostavna crna haljina je najsavršeniji odjevni predmet. Osim toga, kad se malo udebljam, odjenem nešto crno i odmah se osjećam vitkije',svojedobno je izjavila na račun crne koju je ovoga puta istaknula kroz stajling utilitarističke estetike.

Kao haljina, kombinezon nas odijeva u jednom komadu i rješava modnih nedoumica, a toga je svjesna i 59- godišnja Bellucci. Njezin odabir pao je na lepršavi model s praktičnim detaljem džepova u gornjem i donjem dijelu, dok je figuru dodatno istaknula detaljem kožnog remena oko struka.

Za dodatne centimetre pobrinula se nošenjem vrtoglavo visokih cipela mule koje su pri pokretu otkrivale duge nogavice kombinezona.

Dobro je poznata činjenica da se u ovom odjevnom predmetu, koji je osvojio i talijansku divu, ne moramo brinuti o proporcijama. Odlikuju ga sve vrline haljina i hlača pa s razlogom predstavlja isplativu investiciju.

  • +3
Zarini kombinezoni Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Dok se Monica nalazi u New Yorku, njezina 19- godišnja nasljednica ovih dana boravi u Rimu. Lijepa Deva Cassel ovog tjedna uveličala je premijeru novog nastavka animiranog hita 'Izvrnuto obrnuto' a, poput slavne mame, i sama je kreirala stajling u znaku crnih komada nošenih od glave do pete.

  • +6
Deva Cassel Izvor: Profimedia / Autor: VINCENZO LANDI / ZUMA PRESS / Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia