MYLEENE KLASS

Za svaku prigodu: Haljina neodoljivog printa jedino je što vam treba ovoga ljeta

31.05.2023 u 11:57

  • +5

Myleene Klass

Izvor: Profimedia / Autor: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Myleene Klass, britanska voditeljica, prezenterica i glazbenica, ponosna je vlasnica impresivne kolekcije ženstvenih ljetnih haljina koje bi svaka trendseterica rado isprobala

Zgodna brineta redovita je meta fotografa na londonskim ulicama koji je prate u stopu, a ovoga je puta ponovila svoju omiljenu modnu kombinaciju koja uključuje haljinu trendi maxi duljine.

Iz sezone u sezonu svjedočimo nevjerojatnoj popularnosti haljina jer su se pokazale modnom investicijom kojom nikako ne možete pogriješiti.

ZNAJU ŠTO SE NOSI

Lepršave haljine apsolutni su hit na zagrebačkoj špici, a sjajno pristaju svima

Pogledaj galeriju

Radijska voditeljica izgledala je totalno chic dok se šetala Leicester Squareom nakon što je završila s poslom na radiju Smooth.

Tako se odlučila za vječnu kombinaciju duge lepršave haljine na kopčanje i udobnih natikača, a riječ je njezinoj kreaciji iz kolekcije koju je osmislila za poznati high street brend Next.

Lepršavu haljinu maxi duljine, crvenih tonova, sitnog aztečkog uzorka i s velikim volanom kombinirala je s udobnim smeđim sandalama. Upečatljive crvene sunčane naočale i zlatne narukvice zaokružili su ovaj cool proljetno-ljetni look.

Stajling bez greške, savršen za brojne ljetne prigode, odlično je podignula zanimljivim ruksakom s uzorkom leoparda.