'RENTAJ ANĐELA'

Za spoj s Ornelom Višticom platio 950 kuna!

01.03.2017 u 19:42

Bionic
Reading

Pobjedu u 48-satnoj licitaciji 'Rentaj anđela' odnijela je glumica Ornela Vištica za koju je donator izdvojio 950 kuna. Prihodi idu mladim filmskim debitantima

Ovogodišnja anđelica pobjednica u licitaciji 'Rentaj anđela' je glumica 'Larinog izbora' Ornela Vištica, za koju je donator izdvojio 950 kuna. On će zahvaljujući tome u subotu navečer uživati u dvosatnom druženju s lijepom glumicom.

Naime, riječ je o akciji koja se održava već treću godinu zaredom, a svrha joj je pomoći mladim filmskim debitantima. Odmah iza Ornele je Doris Pinčić s ponudom od 600 kuna. Monika Hiržin i Jagoda Kumrić dijele treće mjesto s ponuđenih 500 kuna, a slijede Zrinka Cvitešić, Filip Juričić, Dalibor Matanić, Slavko Sobin i Nataša Janjić sa 300-tinjak ponuđenih kuna. Pri dnu, ali ne manje važni ostali su Marko Cindrić, Csila Barath, Judita Franković i Drago Glamuzina.

Rekorderka s najviše prikupljenih kuna bila je pobjednica prve godine akcije, glumica Katarina Radivojević, za koju je donator izdvojio čak 2700 kuna. Godinu kasnije pobjedu je odnio Tony Cetinski.