I JOŠ VIŠE KUNA...

Za ovako neobičan ogrtač potrebno je puno hrabrosti

06.09.2016 u 11:01

  • +4

Rihanna

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Ako itko s lakoćom može isfurati i najotkačenije stylinge, onda je to Rihanna. Svoje umijeće slaganja najneočekivanijih modnih kombinacija dokazala je i ovaj put krenuvši u noćni izlazak odjevena u divovsko krzneno - srce

Rihanna je bila magnet za poglede na njujorškim ulicama pojavivši se u stylingu koji je nosila sa zavidnim samopouzdanjem. Odjevena u divovsko crveno krzneno srce – statement ogrtač s potpisom pariške modne kuće Saint Laurent - pjevačica je svjesna pozornosti koju je privlačila s osmijehom na licu hodala gradom.

Pustivši da divovsko srce dominira njezinim stylingom, odlučila je minimalizirati ostatak outfita pa je ispod njega odjenula jedva vidljive kratke traper hlače i obula sandale koje se vežu oko gležnja, a podarila mu je i omiljenu sportsku notu stavivši šiltericu na glavu.

Neobičan ogrtač od lisičjeg krzna dio je aktualne jesenske kolekcije brenda Saint Laurent, zadnje koju potpisuje dizajner Hedi Slimane za ovu modnu kuću, a dolazi s paprenom cijenom od skoro 13.000 eura ili približno 100.000 kuna.



Saint Laurent, jesen 2016.