BEAUTY TRIKOVI

Za očaravajuće trepavice: Ovaj fantastičan trik koji je vrlo brzo postao viralan jednostavno morate isprobati

02.12.2021 u 16:00

Bionic
Reading

Društvene mreže poput Instagrama ili TikToka nepresušan su izvor korisnih trikova i iz beauty svijeta, a onaj za postizanje izražajnijih trepavica sve je oduševio

Društvene mreže prepune su savjeta za savršen ten, bujniju kosu ili ljepše obrve. U posljednje vrijeme beauty ovisnice bruje o fantastičnom triku uz pomoću kojeg ćemo brzo i lako postići savršene trepavice.

Lijepe, uvijene i voluminozne trepavice ključne su za postizanje izražajnog pogleda, pa ako niste skloni popularnim ekstenzijama ili postavljanju umjetnih trepavica, predivan pogled možete postići i uz pomoć maskare, no nešto izmijenjenom tehnikom nanošenja.

Najnoviji beauty trend trepavice će učiniti dužima i izražajnijima te ih savršeno uviti, a doista nevjerojatno zvuči to da vam za to treba samo najdraža maskara!

Ovaj trend ljepote osigurava duge, voluminozne i zakrivljene trepavice, a korisnice TikToka koje su ga isprobale imaju samo riječi hvale za njega.

@mimiermakeup

I love these new mascara hacks ✨ using @kosas clean mascara ib: @zzeyneplatifoglu ##kosaspartner ##makeup

♬ Nuestra Canción (feat. Vicente García) - Monsieur Periné

Premda nam se čini da pri nanošenju maskare, jednog od najomiljenijih kozmetičkih proizvoda, nemamo što pogriješiti, najnoviji savjet pokazuje kako je zapravo treba nanijeti da bi se postigao voluminozniji izgled.

Obično maskaru stavljamo pokretima četkice odozdo prema gore. Prednja strana trepavica dobiva veće količine maskare, a stražnja samo mali 'dodir'.

Uz ovaj najnoviji trik s društvenih mreža, trepavice će izgledati duže i imati onu savršenu uvijenost jer će svaka pojedinačna dlačica biti potpuno obložena maskarom.

Kako to postići? Zvuči nevjerojatno, ali horizontalnim pokretom. Dakle sve što trebate učiniti je malo povući kapak u stranu, uspravno držati maskaru, a zatim pomicati četkicu s lijeva na desno - vodoravno umjesto okomito. Zatim još nekoliko puta zagladite trepavice i bit će iznenađeni rezultatom: voluminoznije, duže i savršeno zakrivljene trepavice.