15 godina tportala

Za naš rođendan dijelimo poklone! Osvojite nezaboravan odmor u Dubrovačkim vrtovima sunca!

14.06.2018 u 11:52

Bionic
Reading

Najsretniji čitatelj koji nam točno i brzo odgovori na nagradno pitanje osvojit će vikend za dvoje u prekrasnim Dubrovačkim vrtovima sunca

Već petnaest godina kreiramo za vas. Sve naše priče inspirirane su pričama naših čitatelja, pričama kojima smo okruženi. Sva videa i sve galerije osmišljeni su pomno, tako da u vaše domove donesu informacije, zabavu, razonodu... Da smo u tome uspjeli, najbolje je pokazala količina čestitki koje su nam pristigle sa svih strana, više od toga ne trebamo.

Da proslava bude potpuna, nedostaje još samo jedna stvar - darovi! No ne morate ih vi donositi nama. Ove godine mijenjamo pravila igre - mi ćemo ih darivati vama. Najsretniji čitatelj koji nam točno i brzo odgovori na nagradno pitanje osvojit će vikend za dvoje u prekrasnim Dubrovačkim vrtovima sunca.

Dubrovački vrtovi sunca pravo su mjesto za vikend odmor uz prekrasno okruženje na obali mora te vrhunsku uslugu i sadržaje. Prekrasan mediteranski ambijent, udobne i luksuzno opremljene sobe, potpuno opremljeni Sportski centar te višestruko nagrađivani Spa centar prepoznatljive su odlike ovog modernog resorta koje ga čine mjestom na koje ćete se poželjeti vraćati.

Nagrada uključuje smještaj za dvije osobe u luksuzno opremljenoj Club sobi s pogledom na more, gurmanski doručak te opuštajuću masažu po osobi! Dobitnik je Snježana Ležaić.