riječ glavne urednice

[VIDEO] Tportal slavi 15. rođendan: Hvala vam što nas čitate!

04.06.2018 u 07:01

Bionic
Reading

Tportal se tijekom 15 godina mijenjao, a najveća promjena dogodila se u ožujku 2017. godine, kad smo lansirali novu, usuđujem se reći, vizualno najmoderniju platformu u hrvatskom medijskom prostoru. Redizajn se pokazao kao pun pogodak i reakcije su sjajne

Dragi naši čitatelji,

tportal ove godine slavi 15 godina postojanja.

Velika je to i značajna obljetnica za nas, ali i sve vas koji nas čitate jer svakim vas je danom sve više. Proljeće 2018. godine za tportal je rekordno: približili smo se brojci od 1,4 milijuna jedinstvenih korisnika mjesečno, a samo u posljednje dvije godine broj unique usera tportala povećao se za impresivnih 450 tisuća prema mjerenjima Gemiusa.

Iako izuzetno važne, pustimo brojke. Ono što je najbitnije u priči s našom publikom jest sadržaj. Tportal ne odustaje od objektivnog, provjerenog i analitičnog pristupa. I dalje ne želimo i nećemo vam nuditi uznemirujući sadržaj ili najgori trash. Svjesni smo enormnog broja klikova koje gubimo zbog toga, no ne odustajemo od naše izdavačke politike. Bilježimo kontinuiran rast čitanosti i našoj publici takav pristup očito odgovara.

Uz redovne vijesti iz zemlje i svijeta dnevno objavimo stotine tekstova, a dobrim dijelom to su autorski radovi – od tema, portreta političara ili poduzetnika do intervjua. Tportal se tokom 15 godina mijenjao, a najveća promjena dogodila se u ožujku 2017. godine, kad smo lansirali novu, usuđujem se reći, vizualno najmoderniju platformu u hrvatskom medijskom prostoru. Redizajn se pokazao kao pun pogodak i reakcije su sjajne.

Izvor: Društvene mreže

Uz prioritetne političke, poslovne i kulturne teme, atraktivni sport i tehnološke priče, izuzetnu čitanost postižu naše rubrike Lifestyle i Showtime, koje su u svojim nišama među najprepoznatljivijima na medijskoj sceni.

Ove godine dodijelit ćemo 11. tportalovu književnu nagradu roman@tportal. Najbolji roman nagrađujemo s 50 tisuća kuna i ponosni smo jer je riječ o jednom od najvažnijih projekata u hrvatskoj kulturi kojim se podupiru pisci, književnost i čitanje.

Tportal ove godine bilježi i 15 godina ugledne sportske nagrade 'Kapetani biraju', putem koje biramo najboljeg nogometaša HT Prve lige.

Čestitam 15. rođendan tportalu, svim novinarima, komentatorima i urednicima te ostalim vrijednim članovima i suradnicima redakcije. Možete većinu nas vidjeti na priloženoj fotki :-) snimljenoj samo za vas.

Hvala vam, dragi naši čitatelji, jer i vi ste dio našeg uspjeha i naše relevantne pozicije na medijskoj sceni.

Do iduće obljetnice!

S poštovanjem,

Danijela Jozić, glavna urednica tportala

  • +16
Redakcija tportala Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Pogledajte tko nam je sve čestitao rođendan.

Izvor: Društvene mreže