KLASIK ZA SVE GENERACIJE

Za mladenački look: Ove legendarne tenisice itekako su dobar izbor, bez obzira jeste li u 20-ima ili u 50-ima

21.09.2022 u 10:08

Bionic
Reading

Ako vam nedostaje inspiracije za svakodnevne kombinacije, uvijek je dobra ideja posjetiti Instagram omiljene pedeset plus influencerice Carmen Gimeno

Sjedokosa modna ikona u pedesetima s lakoćom osmišljava modne kombinacije za svaku pohvalu, a za svoj je najnoviji look zaradila bezbroj komplimenata.

Stajliš Španjolka obožava nositi tenisice u mnogim prigodama, a često se odlučuje za modele u bijeloj boji jer pašu uz apsolutno sve što imate u ormaru.

Carmen je ovoga puta dokazala da je legendarni Converseov model Chuck Taylor All Star statement modni komad koji vrijedi imati u svojoj kolekciji jer je neprolazan i bezvremenski te će svakoj odjevnoj kombinaciji dati dobrodošlo osvježenje s pomalo buntovnom vibrom.

Ove kultne tenisice prepoznatljivog izgleda nikad neće izaći iz mode pa ih uvijek vrijedi imati u kolekciji, a rado ih nose i mnoge poznate zaljubljenice u modu, poput Diane Keaton, Jessice Albe, Diane Kruger, Mile Kunis...

  • +19
Bijele tenisice neprolazan su modni klasik Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ako ste sumnjali da ove tenisice nisu prikladne za dame zrelije dobi, sjedokosa Španjolka dokazuje upravo suprotno.

Modni klasik kombinirala je s košuljom na pruge i hlačama tzv. uredskog tipa u sivoj boji te tako kreirala nezaboravan look kojem je teško naći manu, a ovu je mladenačku kombinaciju začinila još jednim cool detaljem - ružičastim kožnim prslukom bajkerskog stila s potpisom domaćim fashionisticama španjolskog brenda Zara.

Stajling bez greške modna influencerica iz Bilbaa nadogradila je upečatljivom Guccijevom torbom od crne kože i sunčanim naočalama (Ray-Ban).