RUŠI PRAVILA

Za crveni tepih odabrala povoljnu haljinu i sve očarala

30.01.2017 u 14:51

Bryce Dallas Howard

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Bryce Dallas Howard zvijezda je koja vrijedno ruši stvorena pravila kada je u pitanju kreiranje svečanog izdanja za poziranje na crvenom tepihu

Na dodjeli nagrada SAG Bryce je uspjela nanovo zablistati u cjenovno prihvatljivoj haljini kao sušta suprotnost skupocjenim kreacijama s dizajnerskim potpisom koje su s vremenom postale standard na crvenom tepihu. 

Za razliku od brojnih slavnih kolegica, Bryce se na crvenim tepisima često pojavljuje u haljinama s vješalica dućana ili kupljenim online. Prošle godine na dodjeli Zlatnih globusa pojavila se u tamnoplavoj haljini s potpisom Jenny Packham, kupljenoj u luksuznoj robnoj kući Neiman Marcus

U novije vrijeme Bryce je sve zadivila pojavom u haljini boje senfa iz poznatog lanca ulične mode Top Shopa

Za ovogodišnju dodjelu nagrada SAG Bryce se odlučila za šljokičastu crvenu haljinu s V-izrezom dekoltea - djelo brenda Population. Ova haljina može se nabaviti po cijeni od dvije tisuće kuna. Osim što je posljednjim izborom opet pozitivno iznenadila, njezina haljina djelo je socijalno osviještenog brenda. 

Naime, svakog mjeseca brend Population polovicu prihoda od prodaje određenih odjevnih komada daruje humanitarnim organizacijama odabranim od klijenata i zaposlenika.